Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z jazdy bez svetiel sa vykľulo viacero problémov: Vodič aj spolujazdec sú podozriví

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Bratislavskí príslušníci pohotovostnej motorizovanej jednotky v piatok krátko pred 2.30 h spozorovali na poľnej ceste v obci Veľký Biel v okrese Senec osobné motorové vozidlo bez zapnutých svetiel. Ako neskôr hliadka zistila, 27-ročný vodič má udelený zákaz činnosti viesť osobné motorové vozidlá. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Martiniaková.

Okrem toho sa evidenčné čísla vozidla nezhodovali s vozidlom, na ktorom sa nachádzali. "Následne hliadka tieto osoby poučila, načo spolujazdec dobrovoľne vydal policajtom igelitové vrecko s obsahom neznámej sušenej látky, ktorá bude následne podrobená expertíznemu skúmaniu," poznamenala Martiniaková.  

"Obidvaja muži boli obmedzení na osobnej slobode a eskortovaní na príslušné policajné oddelenie na vykonanie ďalších procesných úkonov. Vodič je podozrivý zo spáchania prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia a jeho spolujazdec z drogovej trestnej činnosti," uviedla Martiniaková. V oboch prípadoch už poverený príslušník z okresného riaditeľstva v Senci začal trestné stíhanie.

Viac o téme: ZákazVodičŠoférovaniePolícia Veľký Biel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu