Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce ZÁBERY z drámy vo Vrútkach: Zásah polície je zachytený na VIDEU!

(Zdroj: SITA, Facebook)

VRÚTKY - Dramatická situácia vo Vrútkach je zachytená na videu! Dvadsaťdvaročný Ivan vnikol do Spojenej školy a nožom zaútočil na deti aj zamestnancov školy. Zástupca riaditeľky tento útok neprežil.

Vo štvrtok doobeda sa vo Vrútkach odohrala dráma, aká na Slovensku nemá obdoby. Dvadsaťdvaročný Ivan Č. za vlámal do Spojenej školy a nožom zaútočil na zamestnancov aj deti. Učiteľka skončila s vážnymi zraneniami, do nemocnice museli previezť aj dve deti. Menej vážne poranenia utŕžil školník, ktorý sa snažil Ivana zastaviť. 

HRDINOVIA z Vrútok! Jaroslavovi Budzovi už život nevrátia: Dojímavý odkaz pre zranenú učiteľku

Tragický koniec malo vyčíňanie Ivana pre obľúbeného učiteľa matematiky Jaroslava Budza. Ten sa snažil deti brániť, no utrpel poranenia, ktorým nakoniec podľahol. Pri zásahu polície zomrel aj samotný páchateľ a zranili sa dvaja policajti, ktorí utŕžili rany od odrazených guliek. Zo zásahu polície existuje aj videozáznam. 

Upozorňujeme, že zábery nie sú vhodné pre maloletých a citlivé povahy. 

Šokujúce ZÁBERY z drámy vo Vrútkach: Zásah polície je zachytený na VIDEU! (Zdroj: Tip čitateľa)

Vo štvrtok dopoludnia mal bývalý žiak vojsť do školy, kde rozbil sklenenú výplň. Následne mu podľa prezidenta Policajného zboru Milana Lučanského kládol odpor zástupca riaditeľa školy, ktorého útočník smrteľne zranil. Muž potom vbehol do najbližšej triedy a napadol učiteľku a dve deti. Útočníka prenasledoval z miesta činu školník, ktorý sa ho pokúsil zadržať napriek tomu, že bol sám zranený. Útočníka následne zastrelila polícia.

Viac o téme: StreľbaZraneníútočníkMŕtviVrútkyŠkolaSpojená škola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu