Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pripravte sa na zdržanie: Výstavba nultého obchvatu Bratislavy si vyžiada dopravné obmedzenia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

BRATISLAVA - Pre výstavbu nultého obchvatu Bratislavy, diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7, musia vodiči v najbližších dňoch rátať s obmedzeniami, a to s uzáverou cesty I/2 v Bratislave Petržalka – Rusovce a uzáverou cesty I/61 Bratislava - Ivanka pri Dunaji. Informoval o tom hlavný zhotoviteľ projektu, spoločnosť D4R7 Construction.

Z dôvodu výstavby diaľničného mosta, budúcej diaľnice D4 Jarovce – Rača, bude úplne uzavretá cesta I/2 Petržalka - Rusovce. "Úplná uzávera bude v miestach križovania budúcej diaľnice D4 s cestou I/2, medzi križovatkou ciest I/2 -III/1020 – Rusovce," spresnil zhotoviteľ.

Úplná uzávera bude v termínoch 5.-8. júna, 19.-22. júna, 26.-29. júna a 3.-6. júla. "Vždy od piatka 23.45 h do pondelka 04.00 h. V prípade, že plánované práce budú ukončené skôr, bude aj úplná uzávera ukončená skôr. Prípadné zmeny termínu budú včas oznámené," informovala spoločnosť D4R7 Construction. Doprava počas uzávery bude vedená cez obchádzkovú trasu.

D4R7 Obchvat Jarovce
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky.sk)

Z dôvodu výstavby diaľničného mosta nad cestou I/61 bude úplne uzavretá cesta I/61 Bratislava - Ivanka pri Dunaji. "Úplná uzávera bude v mieste križovania budúcej diaľnice D4 s cestou I/61. Dôvodom je vkladanie prefabrikovaných mostných nosníkov budúceho mosta," uviedol zhotoviteľ.

Úplná uzávera cesty I/61 bude od piatka 12. júna od 22.00 h do pondelka 15. júna 04.00 h. V prípade, že plánované práce skončia skôr, bude aj úplná uzávera ukončená skôr. Doprava počas uzávery bude vedená cez obchádzkovú trasu.

Viac o téme: DopravaDopravné obmedzeniaBratislavaNultý obchvat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu