Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nočný záťah stále pod rúškom tajomstva: Šeliga romancu so Žitňanskou poprel, žeby partička šachu?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (8)
Ilustračné foto (Zdroj: Gettyimages, TASR - Martin Baumann, Dano Veselský)

BRATISLAVA - Podpredseda parlamentu Juraj Šeliga vzťah s o 16 rokov staršou straníckou kolegyňou Janou Žitňanskou popiera. A to aj napriek tomu, že sme priniesli dôkaz o tom, že spolu trávili voľný čas aj v noci. Čo robili, zostáva tajomstvom. Romanca? Nie nie, obaja majú byť len kolegovia a priatelia. Nuž, možno ste sa aj vy zamysleli nad tým, čo takí kamaráti robia spolu po tom, ako sa zotmie a bežní ľudia spia. Prinášame zopár možností.

Dvojica, ktorá pôsobí v strane Andreja Kisku Za ľudí, rozhodne nepatrí k nevýrazným tváram súčasnej politickej scény. No a život "na vrchole" so sebou prináša aj záujem o ich súkromie.

EXKLUZÍVNE FOTO Politická bomba roka! Šeliga a Žitňanská prichytení: Strávili spolu noc, máme dôkaz

Šeliga po zverejnení fotografií, ktoré dokazujú, že u podpredsedu parlamentu strávili so Žitňanskou noc, reagoval, že "to" nesedí, "no príbeh si žije svojim životom." Pridal aj fotografiu zo spoločnej kávičky. Do detailov vo svojej reakcii už nezašiel, nad všetkým nechal pomyselné rúško tajomstva. Priameho vysvetlenia sa teda verejnosť nedočkala a zostáva jej jediné - domyslieť si, čo spolu robia kolegovia a kamaráti v noci za dverami bytu.

Partička šachu

Ako sme už v predchádzajúcom článku na túto tému uviedli, Šeliga v minulosti priznal, že na ženách nehľadá krásu. Radšej by si so svojou vyvolenou zahral šach. Možno si teda napokon vystačil aj s tým, že si partičku odohral s kamarátkou.

Nočný záťah stále pod
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: pixabay.com)

Filmový maratón

Ide o klasiku, ale aj tú treba zaradiť ako jednu z možností. Pán prsteňov či... nebodaj padla voľba na kultové Čeľuste? 

Nočný záťah stále pod
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Getty Images)

Šitie rúšok

Slovensko ešte stále sužuje pandémia koronavírusu, aj keď situácia sa postupne zlepšuje a opatrenia sa uvoľňujú. No rúšok nie je nikdy dosť. A vo dvojici sa šije lepšie.

Nočný záťah stále pod
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: pixabay)

Varenie

Šeliga sa netají tým, že varenie považuje za relax. Dobré recepty od kamarátky preto nie sú na zahodenie. A názorná ukážka v čase voľna by mohla byť bonusom navyše. 

Nočný záťah stále pod
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: facebook/juraj šeliga)

Tréning od "tej skúsenejšej"

Vekový rozdiel nemusí byť prekážkou v láske ani v kamarátstve. A čo v práci? Skúsenejšia Žitňanská možno dáva "mladému žralokovi" cenné rady. Všetci sa predsa učíme celý život.

Nočný záťah stále pod
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: facebook/juraj šeliga)

Viac o téme: Jana ŽitňanskáJuraj ŠeligaNočný program
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu