Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

To je ale podoba! FOTO Prezidentka Čaputová ukázala mamu: Dojímavé slová a úprimný odkaz

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Peter Korček)

BRATISLAVA - Prezidentka Zuzana Čaputová je veľmi aktívna aj na sociálnych sieťach. Pri príležitosti Dňa matiek, ktorý bol v nedeľu, zverejnila aj fotografiou so svojou maminou, ktorej napísala krásne vyznanie.

Prezidentka Zuzana Čaputová opísala svoju maminu, ako ju volá, ako dámu, ktorá má rada krásu, ale zaujíma sa aj o spoločenské dianie a politiku. "Zrejme ona ma v mnohom inšpirovala k výberu štúdia a ďalšej profesie. Moja mama je aj dáma, celý život má rada krásu, na sebe aj okolo seba. Ale predovšetkým, moja mama je moja blízka priateľka. Veľmi osobitá, keďže ju poznám od narodenia," napísala prezidentka. 

Zuzana Čaputová ukázala svoju
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Zuzana Čaputová)

"Je úžasné mať na svete človeka, ktorý je vždy pri vás. Ktorý je vašou oporou, má o vás starosť, má z vás radosť. Takýmto človekom je pre mňa moja mamina, ako jej celý život hovorím. Alebo Katka, Katic, lebo tak ju začali volať jej vnúčatá," píše Čaputová s tým, že majú zvláštne a jedinečné ženské puto.

"Mami, nech si zdravá a nech máš radosť zo života. Teraz som aj ja mamou a okrem radosti z mojich detí mi to umožňuje pochopiť, čo všetko moja mama urobila pre mňa. Prajem vám krásny Deň matiek, milé mamy. Nech sme pre naše matky a naše deti vždy pevným bodom bezpodmienečnej lásky," dodala na záver prezidentka. 

Je úžasné mať na svete človeka, ktorý je vždy pri vás. Ktorý je vašou oporou, má o vás starosť, má z vás...

Uverejnil používateľ Zuzana Čaputová Nedeľa 10. mája 2020
Viac o téme: MamaPrezidentkaDeň matiekZuzana Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu