Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nezodpovednosť sa nevypláca: Policajti v Šali vybrali od vodičov stovky eur na pokutách

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

ŠAĽA - Policajti v Nitrianskom kraji vybrali v uplynulých dňoch stovky eur na pokutách za prekročenie maximálnej povolenej rýchlosti. Viacerých vodičov sa im podarilo nachytať na rovnakom úseku.

Šalianski policajti v priebehu jedného dňa niekoľkokrát namerali prekročenie rýchlosti na ceste medzi obcami Trnovec nad Váhom a Jatov. „Rýchlosť tu prekročili hneď traja vodiči. Na mieste, kde je povolená rýchlosť 90 kilometrov za hodinu, šli 150 aj 167 kilometrov za hodinu,“ informovala polícia.

Len od týchto troch vodičov zinkasovala hliadka na blokových pokutách spolu 1700 eur. Hneď na druhý deň na tom istom úseku ďalší vodič zaplatil za prekročenie rýchlosti pokutu 700 eur. Najtrúfalejším bol podľa polície 19-ročný vodič prechádzajúci obcou Topoľčianky v okrese Zlaté Moravce rýchlosťou 121 kilometrov za hodinu.

„Maximálnu povolenú rýchlosť v obci tak prekročil viac ako dvojnásobne. Na mieste mu bola uložená bloková pokuta 800 eur. Pretože bol insolventný, bol mu zadržaný vodičský preukaz,“ uviedla polícia.

Viac o téme: PokutyPrekročenie rýchlostiPolícia Šaľa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu