Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krvavá dráma v Košiciach: Po slovnej hádke útočil muž nožom

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

KOŠICE - V košickej mestskej časti Ťahanovce útočil v nedeľu (12. 4.) muž kuchynským nožom. Po slovnej hádke v jednom z rodinných domoch napadol Košičana a spôsobil mu zranenia. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová s tým, že obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

„Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví 37-ročného Košičana, ktorý podľa doterajšieho vyšetrovania po predchádzajúcej slovnej hádke s kuchynským nožom napadol 22-ročného Košičana. Spôsobil mu bodnú a reznú ranu v oblasti ramien s preťatím artérie, svalov a žíl, čím poškodeného muža ohrozil na živote s prognózou pravdepodobných trvalých následkov,“ uviedla Mésarová.

Krvavá dráma v Košiciach:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia SR - Košický kraj)

Dodáva, že policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky podozrivého muža zadržali priamo na mieste udalosti. Polícia taktiež zaistila nôž, ktorým muž útočil. Obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na vzatie obvineného muža do väzby.

Viac o téme: útok Nôž Košice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu