Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO brutálnej bitky v supermarkete v Malackách, lietali vozíky i vulgarizmy: Oni majú vírus, zabi ho!

Bitka v slovenskom supermarkete
Bitka v slovenskom supermarkete (Zdroj: YouTube/Mário Vidák)

MALACKY – Surovej bitke v supermarkete v Malackách zrejme predchádzalo obvinenie na adresu jedného zo zákazníkov, že má koronavírus a rozširuje ho. Tesco i polícia incident potvrdili.

„Oni majú vírus, zabi ho!“ počuť vo videu, ktoré sa objavilo na internete. Zábery zachytávajú brutálnu bitku v Tescu v Malackách. Topky.sk oslovili dotknutý reťazec.

Ten potvrdil, že incident sa odohral v stredu (15. 4.). Na videu je vidieť, ako sa ľudia medzi sebou začali verbálne i fyzicky napádať, čo si vyžiadalo zásah ochranky.

Upozorňujeme, že video obsahuje násilie a vulgarizmy!

Riaditeľka komunikácie Tesca na Slovensku Veronika Bush tvrdí, že situáciu riešili s políciou. „Bezpečnosť zákazníkov a kolegov je našou najvyššou prioritou. Uvedená situácia bola riešená v spolupráci s Policajným zborom SR, pričom nedošlo k ujme na zdraví zákazníkov ani kolegov. Chceme apelovať na všetkých zákazníkov, aby sa v predajniach Tesca správali tolerantne voči ostatným nakupujúcim a našim kolegom,“ uviedla. „V súčasnej mimoriadnej situácii vynakladajú naši kolegovia maximálne úsilie, aby zabezpečili potraviny pre všetky rodiny a jednotlivcov naprieč Slovenskom. Zaslúžia si preto našu ohľaduplnosť a maximálnu podporu,“ dodala.

K udalosti sa nám vyjadrila i krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková. „Môžeme potvrdiť, že Vami uvedeným prípadom sa v súčasnosti zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva PZ v Malackách. V danej veci bolo začaté trestné stíhanie pre trestný čin výtržníctva. Bližšie okolnosti tohto prípadu sú v súčasnosti predmetom intenzívneho vyšetrovania.“

Viac o téme: MalackyBitkaSupermarketPotraviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu