Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Riskantná zábava: Skupujú vraky, ktoré potom demolujú

Amatérsky kaskadér Marek Bogyo Zobraziť galériu (3)
Amatérsky kaskadér Marek Bogyo (Zdroj: Nový Čas)

VRÁBLE - Hučanie motorov, kvílenie pneumatík a krkolomné jazdy. Takto vyzerala víkendová adrenalínová zábavka mladých mužov vo Vrábľoch (okr. Nitra). Amatérski kaskadéri do seba riskantne vrážali autami a šrotovali ich na počkanie

Diváci nezvyčajného divadla v sobotu s úžasom sledovali, ako dožívajúce moskviče, ople či fiaty do seba narážali po tom, ako ich vodiči v blatistom teréne za mestom predvádzali umenie šmyku. „Chalani skupujú staré autá v okolitých dedinách doslova za pár korún, aby ich takto úplne zničili. Autá predsa majú ísť do šrotu úplne zhumpľované,“ smeje sa nadšenec tejto zábavy Dušan Podhorec. „Zrážame sa asi v tridsaťkilometrovej rýchlosti a autá sú vystužené. Okrem toho je takýto úlet od každodenných starostí určite príjemnejší, ako opíjať sa v krčme,“ myslí si Mišo Sovič (26).

Marek Bogyo (30) adrenalín potrebuje pre svoj život. „Asi desať minút mi vždy úžasne bije srdce a tají sa dych. Som však presvedčený, že jazda na bežných cestách je oveľa nebezpečnejšia ako toto bláznenie. Okrem toho je to dobrý tréning pre nebezpečné situácie na šmykľavých zimných cestách,“ tvrdí mladý muž.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu