Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Akcia s krycím názvom Veža: Zadržanie vyššej súdnej úradníčky Okresného súdu Bratislava I

Akcia s krycím názvom Veža bola zameraná na drogovú trestnú činnosť.
Akcia s krycím názvom Veža bola zameraná na drogovú trestnú činnosť. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA – Okresný súd Bratislava I potvrdil, že v rámci policajnej akcie bola zadržaná vyššia súdna úradníčka Veronika Š.

"OS Bratislava I potvrdzuje zadržanie menovanej osoby. Vzhľadom na skutočnosť, aby nedošlo k zmareniu procesných úkonov polície, sa k veci viac nebudeme vyjadrovať. V prípade, že bude OS Bratislava I doručené rozhodnutie orgánov činných v trestnom konaní, ktoré odôvodňuje vyvodenie pracovno-právnej zodpovednosti voči menovanej osobe, OS Bratislava I bude striktne postupovať v zmysle príslušných právnych predpisov," uvádza sa v stanovisku predsedu OS Bratislava I Jána Goliana. Sprostredkoval to hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak.

Na zadržanie Veroniky Š. upozornil vo štvrtok Denník N. Národná kriminálna agentúra zasahovala v stredu 4. 3. v noci v Bratislave, Nitre a na Záhorí. Akcia s krycím názvom Veža bola zameraná na drogovú trestnú činnosť. Zadržané boli štyri osoby.

"Policajti vykonali tri domové prehliadky, jednu prehliadku nebytového priestoru a päť prehliadok motorových vozidiel, v rámci ktorých boli zaistené drogy vo forme bielych kryštalických látok a sušiny zelenej farby," uviedla polícia.

Viac o téme: Súd BratislavaVeronika Š
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu