Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Po premiérovi aj Boris Kollár, líder Sme rodina, skončil v nemocnici: Už nech sú voľby!

Boris Kollár Zobraziť galériu (2)
Boris Kollár (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Choroba a únava neskolila len premiéra. V nemocnici skončil večer aj líder Sme rodina Boris Kollár. Informoval o tom na sociálnej sieti. Zdá sa však, že pre neho to nie je prekážka v tom, aby sa zúčastnil predvolebných debát.

Predvolebné súboje bývajú naozaj namáhavé. Parlamentné voľby sú už o šesť dní a politikov čaká posledný týždeň, kedy môžu svojich voličov presvedčiť. Bohužiaľ, kampaň si vyberá aj svoju daň. Včera večer skončil v nemocnici premiér Peter Pellegrini a dnes večer líder hnutia Sme rodina Boris Kollár. 

Kollár skončil v nemocnici

„Tak dnes som skončil v nemocnici na infúzke aj ja... už nech sú voľby a máme to za sebou. Záver kampane v chorobe a v max vyčerpaní, ale dáme to!!! Ešte ma čakajú tri televízne debaty,“ napísal Kollár a pripojil aj fotku z nemocnice podobne ako premiér. 

Po premiérovi aj Boris
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Boris Kollár)

Aj toho totiž včera večer zradilo zdravie. Petra Pellegriniho hospitalizovali s akútnym zápalom horných dýchacích ciest. Choroba ho trápila už dlhšie a zdá sa, že sa kvôli tomu nezúčastní ani ďalších predvolebných debát. 

Hovorca Smeru Ján Mažgút však už predtým informoval, že situáciu riešia. Plánované záverečné diskusie bude Smer riešiť s ohľadom na vývoj zdravotného stavu Petra Pellegriniho.

Viac o téme: Boris KollárSme rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu