Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lovci lebiek v akcii! FOTO Zadržali Štefana (20) z Krompách, za beštiálne zločiny mu hrozí doživotie

Štefan H. Zobraziť galériu (2)
Štefan H. (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA – Dvadsaťročný Štefan H. z Krompách, na ktorého vydali zatykač orgány zo Spojeného kráľovstva, bol zadržaný. Na východnom Slovensku ho vypátrali lovci lebiek. Mladík mal vlani v novembri v meste Shelton napadnúť a niekoľkokrát znásilniť ženu, ohavného skutku sa mali dopustiť aj ďalší dvaja muži.

Policajti z cieľového pátrania Prezídia Policajného zboru, prezývaní ako "lovci lebiek", pátrali po Štefanovi H. (20) z Krompách. Na mladého muža vydali zatykač orgány zo Spojeného kráľovstva v súvislosti so závažným trestným činom.

Čítajte aj: Lovci lebiek zadržali v Trnave nebezpečného zločinca: Desať rokov na úteku!

Na snímke zadržaný Štefan H.
Zobraziť galériu (2)
Na snímke zadržaný Štefan H.  (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Podľa mužov zákona mal Štefan H. spoločne s ďalšími dvoma mužmi vlani v novembri v meste Shelton napadnúť ženu, pričom ju mal niekoľkokrát znásilniť, rovnako ako aj ďalší dvaja muži. Štefan sa dal na útek zo Spojeného kráľovstva. „Bol obvinený zo spáchania dvoch trestných činov, a to zločinov znásilnenia,“ uviedla polícia. Tá súčasne dodala, že za tieto skutky mu hrozí doživotný trest odňatia slobody.

Štefan sa vrátil na Slovensko, ale urobil také opatrenia, aby sťažil prácu policajných pátračov. „Na základe operatívno-pátracej činnosti boli vytipované lokality, kde by sa mohol ukrývať,“ priblížili muži zákona. Informácie k jeho skrýši smerovali do Krompách, do domu jeho známeho. „Dňa 3. februára bol hľadaný Štefan H. zadržaný,“ dodali predstavitelia zákona.

Viac o téme: Lovci lebiekZločinec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu