Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zvrat v prípade nezvestnej Nadeždy? Pri mieste jej zmiznutia našli kosti, zdrvujúce slová manžela

Nadežda so svojimi deťmi. Zobraziť galériu (5)
Nadežda so svojimi deťmi. (Zdroj: FB/Ľuboš Ondejka)

RUSOVCE - Mamička troch detí Nadežda zmizla 14. januára 2019. Naposledy ju videli predpoludním v Rusovciach. Odvtedy o nezvestnej nie sú žiadne nové správy. Ak však nejaká príde, znáša to ťažko najmä jej rodina. Bude desivý nález polície pri hraniciach s Rakúskom zvratom v prípade? Manžel verí v jediné...

Prečítajte si aj: Od zmiznutia Nadeždy (40) uplynul rok, úprimná spoveď jej manžela: Skúšal som všetko, aj šamana

Polícia v nedeľu informovala, že pri hraniciach s Rakúskom našli kosti. Na miesto okamžite smeroval súdny lekár aj vyšetrovateľ Policajného zboru. Keďže pozostatky ležali neďaleko Rusoviec, paradoxne na mieste, kde pred rokom hľadali nezvestnú Nadeždu Ondejkovú, správa zasiahla hlavne rodinu mamičky troch detí.

Nadežda Ondejková bola naposledy
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Yesmina)

Okolnosti strašidelného nálezu sú totiž mimoriadne podivné. Televízia Markíza informovala, že kosti objavili na nelegálnej skládke. Boli zahádzané stavebným odpadom. Či však patrili práve spomínanej nezvestnej, nie je zatiaľ známe.

Nález putoval na expertízu, kde budú porovnávať aj DNA. Televízia ďalej uvádza, že kosti sú bez tkaniva, pod čo sa podľa odborníkov mohla podpísať aj zver. Či to tak bolo, je momentálne otázne. "Kostrový nález je v súčasnosti predmetom znaleckého a expertízneho skúmania," potvrdila aj bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Dodala, že vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Zdrvujúce slová manžela

Manžel nezvestnej priznal, že správy, akou je táto, znáša veľmi ťažko. Mimoriadne ťažké sú potom pre neho hlavne noci. "Môj názor je, že to Naďka nebude, pretože ona určite žije a iné si ani nepripúšťam," vyjadril sa muž, ktorý v prípade zmiznutia svojej manželky v minulosti nešetril kritikou na adresu polície. Pátral preto po nej aj na vlastnú päsť.

Viac o téme: ZmiznutieKostiNález Nadežda Ondejková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu