Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nadežda je nezvestná skoro rok: FOTO Jej manželovi a deťom sa cnie, dojímavé prianie k narodeninám

Nadežda Ondejková Zobraziť galériu (3)
Nadežda Ondejková (Zdroj: FB/Ľuboš O.)

BRATISLAVA – Ľuboš zostal sám na výchovu troch detí. Stále dúfa, že jedného dňa uvidí vo dverách svoju manželku Nadeždu, ktorá je nezvestná od 14. januára. Odvtedy prebehlo niekoľko pátracích akcií, no ani jedna nepriniesla úspech. Polícia ženu však hľadá naďalej.

Ľuboš je presvedčený, že pod Nadeždino zmiznutie sa podpísala popôrodná depresia. O približne dva mesiace bude nezvestná rok. Napriek tomu nikdy neprestal veriť, že ju raz nájde. V pondelok (21.10.) mala štyridsiatku. „Naďka, aj keď nevieme, kde si, chceli by sme Ti celá tvoja rodina zaželať všetko najlepšie k tvojím krásnym narodeninám, veľa šťastia, zdravia a lásky. Ľúbime Ťa. Ostali nám po Tebe akurát fotky a spomienky, a to je málo. Chýbaš nám veľmi. Prosím, kde si?“ napísal v mene rodiny Ľuboš. 

Nadežda Ondejková
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Ľuboš O.)
 


Čítajte aj: Z Ľubošových slov drása srdce: Po manželke Nadežde pátra na vlastnú päsť, prestal veriť polícii?


Či polícia po Nadežde Ondejkovej (40) z Rusoviec stále pátra, sme preverovali u krajského hovoru. „Pátranie po Vami uvedenej osobe aj naďalej pokračuje,“ povedal pre topky.sk policajný hovorca Michal Szeiff.

Popis hľadanej osoby

Nadežda Ondejková (40) z Rusoviec je štíhlej postavy, 175 cm vysoká, má zeleno-hnedé oči a hnedé vlasy po ramená. V čase zmiznutia mala oblečenú čiernu prešívanú bundu po stehná, sivočierny nákrčník, pravdepodobne modré rifle a čierne čižmy.

Pátranie po Nadežde naďalej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Yesmina, FB/Mestská časť Bratislava - Rusovce)

Ak máte akékoľvek informácie o hľadanej osobe, môžete ich oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo napísať polícii do súkromnej správy na sociálnej sieti.

Viac o téme: PátranieNezvestnáNadežda Ondejková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu