Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mrazivá reakcia manžela takmer rok nezvestnej Nadeždy po zmiznutí Zuzany: Podobnosti, ktoré bijú do očí

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Nadeždu Ondejkovú videli naposledy 14. januára 2019 v Rusovciach. Odvtedy sa po mamičke troch detí zľahla zem. Jej rodine pochopiteľne veľmi chýba. Dôkazom sú aj príspevky jej manžela na sociálnej sieti. Aj naďalej nestráca nádej, že jeho polovička sa nájde živá a zdravá.

Po tom, ako sa začiatkom januára v médiách objavila správa o zmiznutí 40-ročnej Zuzany Kosnáčovej zo Špačiniec, pre otca troch detí ožili aj spomienky na náročné chvíle spred takmer roka. Vyzdvihol, že na Slovensku sa stratia ročne stovky ľudí, no polícia s tým nič nerobí.

Manžel nezvestnej Nadeždy tiež poznamenal, že oba prípady majú toho mnoho spoločného. "Strašne veľa vecí spoločných s Naďkou, vek 40, počet detí 3, dátum odchodu január.. oblečenie..," opísal svoje pocity. Aj napriek tomu, že obe zmiznutia spolu oficiálne nesúvisia, isté je, že zo spomenutých podobností až mrazí. 

Mrazivá reakcia manžela takmer
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Reprofoto:Facebook-L.O.)

Pomôžte v pátraní

Pátranie po oboch ženách stále prebieha a pomôcť môžete naďalej aj vy. Zuzana Kosnáčová odišla z domu pešo 1. januára 2020 krátko po 15. hodine. Na konci obce ju ešte zachytili kamery. Neskôr sa už blízkym neozvala. Má 40 rokov, je matkou troch detí, pochádza zo Špačiniec. 

Zuzana Kosnáčová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ Trnava)

Zuzana je vysoká 168 centimetrov, má štíhlu postavu, dlhé čierne vlasy a hnedé oči. Naposledy mala oblečenú čiernu zimnú bundu nad kolená, čierne rifle a čierne tenisky s bielou podrážkou.

Nadežda je nezvestná skoro rok: FOTO Jej manželovi a deťom sa cnie, dojímavé prianie k narodeninám

Nadežda Ondejková má v súčasnosti 40 rokov. Naposledy ju videli 14. januára 2019 v Rusovciach, teda v mieste jej trvalého pobytu. Odvtedy sa nikomu neozvala. Je taktiež mamou troch detí.

Nadežda Ondejková bola naposledy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Yesmina)

Hľadaná má 175 centimetrov, je štíhlej postavy, má hnedé vlasy a zelenohnedé oči. V čase zmiznutia mala oblečenú čiernu prešívanú bundu po stehná, šedočierny nákrčník, pravdepodobne modré rifle a čierne čižmy. 

Nadežda je nezvestná už takmer rok. Od jej zmiznutia sa uskutočnilo viacero pátracích akcií, no žiadna nepriniesla úspech. 

V prípade, že máte o nezvestných ženách akékoľvek informácie, skontaktujte sa s políciou. Zavolajte na linku 158 alebo napíšte do súkromnej správy na facebookovú stránku polície.

Viac o téme: Nezvestné ZuzanaNadežda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu