Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Záhadná smrť ženy v Bratislave: FOTO Zúfalé pátranie kamarátky, polícia začala trestné stíhanie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Dňa 21. 1.2020 vo večerných hodinách bola v jednom z bytov v Ružinove nájdená 42-ročná Češka, ktorá bola následne s poruchou vedomia prevezená do jednej z nemocníc. Žena mala prísť na Slovensko za svojím priateľom.

O nájdení a neskoršom úmrtí ženy v Bratislave informovala polícia na sociálnej sieti až potom, ako sa na Facebooku objavil status kamarátky zosnulej. "Pátrame po mužovi väčšieho vzrastu, ktorý bol s Vlaďkou v nedeľu 19. 1. 2020. Bol jeden z posledných, ktorý ju videl živú a hovorila o ňom ako o ‚novej láske‛," napísala Kikuš. 

Do muža (51) vošlo sto čertov: Mačetou zaútočil na svoju matku (79), útočníka spacifikoval policajt

Muž by sa mal podľa nej vyskytovať v Brne alebo v Bratislave, prípadne na celom území Českej a Slovenskej republiky. "Ak by ho niekto spoznal, potrebujeme jeho meno, adresu, kontakt, čokoľvek. Vlaďka M. bola pravdepodobne otrávená primiešaním drog a liekov do pitia pri návšteve Bratislavy. Jej srdce a cievy v mozgu to nevydržali," píše kamarátka. 

Žena zomrela v Bratislave.
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: K.M., M.M., archív)

Podľa polície, keď našli ženu, lekári zistili, že má zápal pľúc, ako aj krvácanie do mozgu spôsobené pravdepodobne prasknutím cievky. "Na tele ženy neboli nájdené stopy násilia. V tele ženy bola zistená prítomnosť omamných a psychotropných látok. Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. V priebehu včerajšieho popoludnia sme disponovali informáciou o úmrtí tejto ženy. Za účelom zistenia presnej príčiny úmrtia bola nariadená pitva tela ženy," informuje polícia. 

Žena zomrela v Bratislave.
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: K.M., M.M., archív)

Podľa výsledkov predbežnej správy neboli zistené žiadne vonkajšie ani vnútorné stopy násilia. Okolnosťami tohto prípadu sa v súčasnosti aj naďalej zaoberá polícia. Za Vlaďkou smúti okrem kamarátov aj jej dcéra Karolína. "Milujem ťa a navždy ťa budem milovať," napísala na sociálnu sieť. 

Žena zomrela v Bratislave.
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: K.M., M.M., archív)

Viac o téme: Mŕtva ženaPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu