Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

VOĽBY 2020 Hlina v boji s kotlebovcami: Podali naňho trestné oznámenie, tvrdý odkaz do budúcna!

Hlina ide s Kotlebovcami do boja, aj keby mal byť sám Zobraziť galériu (2)
Hlina ide s Kotlebovcami do boja, aj keby mal byť sám (Zdroj: SITA/Tomáš Somr, Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Je už všeobecne známe, že predseda KDH Alojz Hlina s členmi Kotlebovcov-ĽSNS absolútne nesympatizuje a na ich adresu už vyslovil viacero útočných výrokov. Dokonca sa proti ním postavil na zhromaždení v Slovenskej Ľupči. Tí naňho najnovšie podali trestné oznámenie.

"Kotlebovci preukázali, že sú to neskutoční zbabelci. Dnes na mňa podali trestné oznámenie, že som im chcel brániť v zhromaždení," potvrdil Hlina v úvode svojho statusu na sociálnej sieti, pričom spomenul, že trestné oznámenie spája s jeho figurovaním na mieste zhromaždenia kotlebovcov.

VOĽBY 2020 Hlina v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Členom ĽSNS navyše zanechal štipľavé odkazy. "Mňa to fašistické zoskupenie nebude učiť, čo je demokracia. Ja viem, čo je demokracia. Ja si demokraciu ctím," odkázal šéf KDH. "Som zhrozený z toho, že kým v Nemecku sa fašisti začínali stretávať po zatuchnutých pivniciach, na Slovensku im niektorí starostovia a primátori poskytujú kultúrne domy," pokračuje Alojz Hlina.

Kulturáky pre ĽSNS

"Tie kultúrne domy, ktoré nestavali starostovia, ale častokrát ľudia svojpomocne a zadarmo v akcii Z. Má morálne právo starosta prenajať taký kulturák ľuďom, ktorí adorujú fašizmus? Nemá," myslí si predseda konzervatívcov. "Ak kotlebovci na mňa podali trestné oznámenie, tak im odkazujem, že sa môžu spoľahnúť, že sa na niektorom ich mítingu ešte uvidíme a môžu si na pomoc zavolať aj armádu, políciu," napísal na záver Hlina.

Viac o téme: Trestné oznámenieAlojz HlinaMarian KotlebaKotlebovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu