Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Požiar autoservisu v Stráži hasiči zlikvidovali: Majiteľ odhadol škodu na 65-tisíc eur

Požiar sa podarilo lokalizovať Zobraziť galériu (3)
Požiar sa podarilo lokalizovať (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

STRÁŽA – Hasiči lokalizovali požiar autoservisu v Stráži (okres Žilina) takmer po troch hodinách. Informovala o tom Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

 

Doplnila, že v ďalších hodinách budú hasiči pracovať na jeho likvidácii. "Počet síl a prostriedkov je postačujúci, na mieste zasahuje 30 hasičov s ôsmimi kusmi hasičskej techniky. Doposiaľ nedošlo pri udalosti k žiadnym zraneniam," uviedla Farkasová.

Požiar sa podarilo lokalizovať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

"Celý objekt s rozmermi 20 krát 6 metrov zachvátili plamene a hrozilo prepadnutie strešnej konštrukcie. Pri udalosti zasahujú profesionáli z Terchovej, Žiliny, zo Záchrannej brigády HaZZ v Žiline a dobrovoľní hasiči z obcí Varín a Dolná Tižina," dodala Farkasová.

Požiar hasiči zlikvidovali

Požiar autoservisu v Stráži (okres Žilina) zlikvidovali hasiči po 14.30 h. Informovala o tom Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ). Doplnila, že majiteľ objektu odhadol škodu spôsobenú požiarom približne na 65.000 eur. "Zasahujúci hasiči sa po zbalení vecných prostriedkov odoberú na svoje základne. Na mieste zostávajú dobrovoľní hasiči z Dolnej Tižiny na vykonávanie požiarnej hliadky," uviedla Farkasová.

Viac o téme: AutoservisPožiarOheňHasičiStráža
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu