Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tak takto ste Matoviča ešte nevideli: FOTO Darček pre manželku a domáci kutil v akcii

Takto ste predsedu OĽaNO ešte nevideli Zobraziť galériu (2)
Takto ste predsedu OĽaNO ešte nevideli (Zdroj: Topky/Vlado Benko Jr., Gettyimages.com)

BRATISLAVA - Predseda Obyčajných ľudí a nezávislých osobností Igor Matovič, ktorý sa aktuálne do volieb ženie s volebnou líderkou Máriou Šofránko, sa skutočne nezdá. V slabej chvíli sa zahral na naozajstného domáceho kutila a manželku poriadne prekvapil. Prerábky kuchyne sa totiž zhostil sám predseda OĽaNO.

Hneď v úvode statusu politik ujasnil svoj zámer. "Som magor ... v slabej chvíli som “na frajera” Pavlínke povedal, že kuchyňu do domu urobím sám," píše Matovič o prekvapení pre manželku Pavlínu.

Tak takto ste Matoviča
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Igor Matovič)

Čakanie na dom spestrí novou kuchyňou

Preseda OĽaNO sa úlohy kutila nezhostil len tak. Už dávnejšie totiž manželke Pavlíne sľúbil nový dom, no tento sľub sa už nejaký ten piatok ťahá. "Keď už tak dlho (18 rokov) mojej hôrnej žienke sľubujem dom, tak, keď to už konečne bude, tak chcem si každé ráno, obed a večer užiť ten sladký hlások z kuchyne “Tatinko, ty si ale urobil parááádnu kuchyňku!” píše nadšený Matovič.

"Tak som si ju pomeral, prešpekuloval, nakreslil, dal nakrájať dosky ... a teraz skladám, šróbikujem a strachujem, čo z toho nakoniec bude," podelil sa s verejnosťou o svoj postup domácej práce Matovič.

Viac o téme: Igor MatovičDomáci kutil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu