Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Po šoku Slovákov zvrat: Otrasné FOTO vodiča ťahujúceho psíka za autom, majiteľ prehovoril!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BANSKÁ BYSTRICA - Tak toto je naozaj silná káva! Polícia Slovenskej republiky vo svojom profile na sociálnej sieti zverejnila fotografie, ktoré nenechajú chladným snáď žiadneho človeka, ktorý má v sebe štipku ľudskosti. Zábery totiž zachytávajú, ako biele auto za sebou vlečie po ceste psa. Majiteľ zverejnil svoju verziu, ako došlo k nešťastiu a sype si popol na hlavu.

Nehoda na východe: Ján (20) sa nadrogoval a sadol si za volant, zabil si sestru, otca aj manželov

"Dnes sme prijali trestné oznámenie od občana, ktorému sa za volantom naskytol hrozivý pohľad. V protismere spozoroval vozidlo, ktoré za sebou ťahalo zviera. Situáciu zaznamenala aj autokamera," informovala v piatok na facebooku Polícia SR - Banskobystrického kraja.

TV Markíza uviedla, že svedok práve cestoval ráno do práce, keď tesne pred zvolenskou križovatkou smerom na Sliač a na rýchlostnú cestu R1 do Banskej Bystrice zachytila jeho kamera auto, ktoré za sebou niečo ťahalo.

Po šoku Slovákov zvrat:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Spočiatku tomu nevenoval pozornosť, ale keď dorazil do Banskej Bystrice, záznam si prezrel a neveril vlastným očiam. "Vodič neváhal a skutok oznámil. Vec už bola postúpená vecne a miestne príslušnému odboru kriminálnej polície," dodala polícia.

Pod fotografiami na facebookovej stránke sa okamžite začalo kopiť množstvo rozhorčených komentárov. Niektorí však neverili, že by bol vodič bieleho auta naozaj taký krutý a psíka za vozidlo sám uviazal. A ako sa zdá, vysvetlenie je skutočne úplne iné, ako to, že úradovalo ľudské barbarstvo.

Po šoku Slovákov zvrat:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Slová majiteľa

"Ľudia, prosím vás... toto nešťastie sa stalo dnes ráno. Kesina bol jeden z mojich milovaných psov, bola u mňa odmala, dal by som za ňu možno aj život," napísal pod príspevkom príspevkom polície na sociálnej sieti Peter.

Po šoku Slovákov zvrat:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

"Pri venčení na lúke medzi Sliačom a Kováčovou mi odbehla a zachytil ju kamión. Psík bol už mŕtvy, ale ja som bol tak v strese a volal veterinárov, že som ju, chúďa, zle naložil do kufra, z ktorého pri pohýňaní vozidla vypadla a došlo k tomuto otrasne vyzerajúcemu nešťastiu," dodal s tým, že by toto nikdy nikomu neprial, ani nepriateľovi a prosí, aby ľudia súdilli podľa kontextu všetkých informácií.

"Je to, samozrejme, celé moja vina, ale ja som toho psa miloval a dal všetko okrem 10 minút pozornosti, ktorú najviac potrebovala. Je mi to strašne ľúto!" ospravedlňoval sa Peter. Zistiť, či sú jeho slová pravdivé, bude úlohou polície.

Sobotňajšie vyjadrenie polície

"Vodiča auta, ktoré ťahalo za sebou psa, už polícia vypočula. V súčastnosti sú preverované informácie, ktoré vo výpovedi uviedol. Či išlo o nešťastnú náhodu s takýmto smutným koncom vás budeme informovať, keď bude prípad uzavretý," informovala v sobotu na sociálnej sieti polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu