Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Miškova babka sa o úmrtí vnúčika dozvedela z televízie

Pani Margita sa o smrti svojho vnuka dozvedela z televízie.
Pani Margita sa o smrti svojho vnuka dozvedela z televízie.

KOŠICE - Stará mama Margita Müllerová z Vyšného Klátova, obce pri Košiciach, sa o úmrtí svojho vnuka Michala, druhého z oddelených siamskych dvojčiat dozvedela z televíznych správ. Uviedla to dnes v krátkom rozhovore s novinármi.

"Bol to šok. Pozerala som správy a zrazu...Boli sme na takú možnosť pripravovaní, no aj tak je to krutý úder," hovorila cez slzy pani Margita. Ako povedala, jej syn a otec siamskych dvojčiat v tom čase nebol doma, išiel autom pre manželku, ktorá sa vracala vlakom domov z Bratislavy a smutnú správu sa zrejme dozvedela po ceste. "Keď prišli domov, padli sme si do náručia a trpko plakali, nedokázali sme o tom vôbec hovoriť," hovorila s plačom pani Margita a potom rýchlo odišla do domu nevládajúc skrývať bolesť a smútok. Zatiaľ nevedela povedať, kedy bude pohreb.

Takmer sedemmesačný Miško Müller zomrel v piatok. Jeho stav bol už niekoľko týždňov veľmi vážny. Bol druhým zo siamskych dvojčiat - chlapcov, ktoré od seba v polovici septembra oddelili slovenskí lekári Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave. Prvý z bratov, Marek zomrel 4. októbra na zlyhanie viacerých orgánov. Siamské dvojčatá - Marek a Michal sa narodili 10. apríla tohto roku, boli zrastení v dolnej časti hrude a brucha.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu