Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tragédia pri Voznici: Sobotňajšia havária sa pre dvoch mladých ľudí stala osudnou

Neďaleko Voznice došlo k tragickej nehode. Dvaja ľudia sú mŕtvi.
Zobraziť galériu (4)
Neďaleko Voznice došlo k tragickej nehode. Dvaja ľudia sú mŕtvi. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

VOZNICA – Smrť dvoch mladých ľudí si vyžiadala sobotňajšia dopravná nehoda osobného automobilu Honda CRX, ktorá sa odohrala za obcou Voznica v okrese Žarnovica. Pri nehode, ktorá sa stala po 16.00 h na ceste v smere od Voznice na Rudno nad Hronom, prišiel o život 23-ročný muž a 24-ročná žena.

V súvislosti so sobotňajšou tragickou dopravnou nehodou v obci Voznica v okrese Žarnovica, pri ktorej prišli o život dvaja mladí ľudia, začala polícia trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Nehoda sa stala v sobotu (4. 5.) okolo 16.00 h pri poľnohospodárskom družstve pri Voznici.
      "Z doposiaľ nezistených príčin zišlo vozidlo z cesty a pri jazde po trávnatom poraste postupne narazilo do betónového pätníka, zabetónovanej lešenárskej trubky a v rotačnom pohybe do budovy technickej stavby, železného napájadla a do stromu. Zostalo prevrátené na ľavom boku," priblížila Faltániová s tým, že osádku vozidla pri náraze vymrštilo z vozidla. Z toho dôvodu polícia na mieste nevedela zistiť, kto vozidlo viedol.
      Obaja, 24-ročná žena z Vyhní a 23-ročný muž zo Žarnovickej Huty, utrpeli pri nehode zranenia nezlučiteľné so životom. V prípade bola podľa Faltániovej nariadená súdna pitva. "Priebeh dopravnej nehody aj ustálenie vodiča je predmetom znaleckého skúmania," dodala. Pri nehode vznikli škody odhadnuté na 5-tisíc eur.“Na mieste bol znalec z odboru cestnej dopravy aj policajný vyšetrovateľ,” podotkla Faltániová.

Neďaleko obce Voznica, v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)
Tragédia pri Voznici: Sobotňajšia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)
Tragédia pri Voznici: Sobotňajšia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

Viac o téme: SmrťNehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu