Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Dráma na internáte: Ozbrojený muž sa vyhrážal samovraždou

Dráma sa odohrávala v budove tohto internátu. Zobraziť galériu (2)
Dráma sa odohrávala v budove tohto internátu. (Zdroj: Nový Čas)

PREŠOV - Dráma vo vysokoškolskom internáte. Opitý a pištoľou ozbrojený Michalovčan (36) sa vyhrážal samovraždou! Chcel tak dosiahnuť, aby mu jedna zo študentiek (21) venovala svoju pozornosť. Dievčina však privolala políciu.

Nik nevie, ako sa mužovi, ktorý v internáte Prešovskej univerzity nebýva, podarilo preniknúť do jeho priestorov. „Zatiaľ sme to nevyšetrovali,“ povedal Ivan Benko, riaditeľ internátu. Michalovčan, ktorý údajne pracuje ako hasič, sa dostal až na desiate poschodie. „Rozprával sa s jednou zo študentiek. Tá podľa svojej výpovede v istej chvíli zacítila, že muž má pri sebe pištoľ. Zľakla sa a ušla do svojej izby, ktorú zamkla,“ povedal Daniel Džobaník z prešovského krajského policajného riaditeľstva. Vtedy sa udalosti vyhrotili.

„Muž sa začal do izby dobýjať. Rozbil dvere. Keď sa dostal dnu, vytiahol pištoľ a študentke tvrdil, že ak ho nebude chcieť, tak sa zastrelí,“ uviedol Džobaník. Vyľakaná dievčina zavolala políciu. Pred internát sa prirútili štyri policajné autá. Michalovčana sa podarilo zadržať, ale pre opitosť ho policajti hneď nemohli vypočúvať. Bol však obvinený z porušovania domovej slobody. V base si môže posedieť až päť rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu