Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Cestári vyzývajú na opatrnosť: Na viacerých úsekoch je hmla s dohľadnosťou len do 50 metrov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

BRATISLAVA – V okolí Nižnej Šebastovej, Záborského a Chmianskej Novej Vsi je hmla s dohľadnosťou len do 50 metrov, informuje o tom Slovenská správa ciest (SSC) na svojom webe zjazdnost.sk.

Pre hmlu, silný dážď alebo dažďové prehánky je dohľadnosť do 100 metrov na diaľnici D1 v úsekoch Čataj- Zeleneč, Predmier – Hričovské Podhradie, Zavar – Turňa nad Bodovou a v okresoch Prešov, Michalovce, Rožňava, Trebišov, Krupina, Lučenec a Bardejov. 

SSC uvádza, že všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je vlhký až mokrý. Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne mokrý. V hornatejších oblastiach, najmä stredného a východného Slovenska sa na vozovkách môže nachádzať vrstva kašovitého až utlačeného snehu do troch centimetrov.

Všetky horské priechody sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne mokrý, okrem horského priechodu Grajnár, kde sa na vozovke miestami nachádza vrstva utlačeného snehu do dvoch centimetrov a horský priechod Súľová, kde je miestami kašovitý sneh do piatich centimetrov.

Viac o téme: PočasieHmla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu