Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Dodávka napálila na D2 do mostného piliera: Vodič nemal žiadnu šancu

Tragédia na D2 Zobraziť galériu (2)
Tragédia na D2 (Zdroj: Foto: polícia)

MALACKY - Náraz nákladnej dodávky do mostného piliera na diaľnici D2 si v pondelok vyžiadal život vodiča. Policajti diaľničného oddelenia Malacky príčiny a okolnosti dopravnej nehody vyšetrujú. Diaľnica v smere do Českej republiky je aktuálne neprejazdná. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Lucia Mihalíková.

Oznámenie o dopravnej nehode podľa jej slov polícia prijala krátko pred deviatou hodinou a na miesto sa ihneď dostavili všetky záchranné zložky. "Podľa dostupných informácií z miesta dopravnej nehody vodič úžitkovej dodávky značky Iveco Daily s evidenčným číslom vozidla Českej republiky z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do mostného piliera nachádzajúceho v úseku km 21 diaľnice za Malackami v smere na Kúty. Pri náraze utrpel vodič zranenia, ktorým na mieste podľahol," uviedla Mihalíková s tým, že na zistenie prítomnosti alkoholu u vodiča bol nariadený odber krvi.

FOTO Dodávka napálila na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Podľa bratislavskej policajnej hovorkne bola diaľnica od 10:10 hodiny do 13:30 hodiny v smere do Česka prejazdná v ľavom jazdom pruhu. Od 13:30 je prejazdá v oboch smeroch.  

Viac o téme: DiaľnicaDopravná nehodaSlovenskoD2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu