Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šokujúce VIDEO z diaľnice D1: Agresívni vodiči zaútočili na Patrika bejzbalkou, ťažké zranenia

Agresívni bratia napadli vodiča bejzbalkou.
Agresívni bratia napadli vodiča bejzbalkou. (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA - Drsné video z útoku bejzbalkou zverejnila polícia na svojom Facebooku. Vidno na ňom, ako dvaja vodiči útočia na tretieho. Incident sa mal odohrať po tom, čo sa stala smrteľná dopravná nehoda pri Dubnici nad Váhom a v okolí sa začali tvoriť kolóny.

Nehoda, pri ktorej vyhasol život 33-ročného vodiča, sa stala v pondelok na diaľnici D1. V Dubnici nad Váhom a v jej okolí sa pre odstraňovanie nehody začali tvoriť veľké kolóny a polícia žiadala vodičov o trpezlivosť.

Upozorňujeme, že video obsahuje vulgarizmy

Dobili vodiča bejzbalkou

„Doposiaľ neznámi páchatelia asi o 21.50 h v Dubnici nad Váhom v blízkosti svetelnej križovatky pri supermarkete Tesco zablokovali vozidlom VW Passat striebornej farby s ilavskou poznávacou značkou Škodu Fabia červenej farby. Z vozidla vystúpili dvaja muži, jeden z dvojice vytiahol z kufra bejzbalovú palicu a so slovami "ako to jazdíš" udrel vodiča Fabie Patrika pálkou do hlavy. Poškodený pri útoku utrpel zlomeniny tvárových kostí, ktoré si vyžiadali hospitalizáciu a operačný zákrok," informovala polícia.

Polícia žiadala verejnosť o pomoc a nakoniec zadržala oboch páchateľov. "Vďaka videu sme vypátrali týchto "hrdinov", ktorí sú už obvinení z pokusu zločinu „ublíženie na zdraví“ spáchaného formou spolupáchateľstva v súbehu s prečinom „výtržníctvo“. Naďalej prebiehajú ďalšie procesné úkony," informovala polícia.

Viac o téme: NehodaNapadnutieBejzbalka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu