Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Kaliňákov odkaz z dovolenky: Policajti si odmeny zaslúžia, mal som im dať viac

Robert Kaliňák si užíva dovolenku s rodinou.
Robert Kaliňák si užíva dovolenku s rodinou. (Zdroj: FB/Robert Kaliňák)

BRATISLAVA - Exminister Robert Kaliňák si užíva dovolenku so svojou rodinou. Odišiel na ňu po tom, čo sa vzdal svojej funkcie ministra vnútra. Ešte predtým však stihol rozdať policajtom mimoriadne odmeny vo výške 400 eur.

Mimoriadne odmeny Roberta Kaliňáka stáli štát 15 miliónov eur. Ľudia, ktorí pracujú na ministerstve vnútra, ich volajú "rozlúčka s Kaliňákom". Exminister aj napriek tomu, že je na dovolenke, situáciu v krajine sleduje. Na svojom Facebooku zverejnil status, že po návrate sa chce k odmenám vyjadriť.

"Po návrate z dovolenky by som sa rád vrátil k medializovaným informáciám o tom, že som udelil mimoriadne odmeny. Roky ministrovania ma utvrdili v presvedčení, že práca policajta, ktorý každú službu nastupuje s vedomím, že nevie, čo sa "zomelie" v teréne, je poslaním. Bezpochyby si zasluhuje našu úctu a rešpekt. Preto som sa rozhodol udeliť mimoriadne odmeny vo výške 400 eur každému policajtovi, ako aj ostatným pracovníkom rezortu. Jediná vec, ktorá ma mrzí, že to nemohlo byť viac," napísal Kaliňák. K demisii ministra vnútra Tomáša Druckera sa zatiaľ nevyjadril.

MIMORIADNY ZVRAT Gašpar zostáva, Drucker končí

Viac o téme: DovolenkaOdmenyRobert Kaliňák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu