Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Marco býva u otčima!

Marco Masiero (11) Zobraziť galériu (2)
Marco Masiero (11) (Zdroj: Nový Čas)

HLIVIŠTIA - Z talianskej ambasády putoval na východ Slovenska! Marco (11) už je spolu so svojou mamou a otčimom v Hlivištiach pri Sobranciach.

Talian Marco Masiero (46), jeho biologický otec, boj o svojho syna nevzdáva a na svojej strane má aj taliansku tlač. O ďalšom chlapcovom osude rozhodne súd.

„Marco je v poriadku, má tu svojich kamarátov, s ktorými sa hrá. O veciach, ktoré sa udiali, sa s ním zatiaľ nebavíme. Chlapec sa cíti ako hrdina,“ tvrdí manžel Marcovej matky Jozef Staško. Marco bude spolu so svojou matkou až do rozhodnutia súdu o definitívnom zverení do opatery, ktorý bude 22. augusta na východe Slovenska.

„Urobím všetko, aby boli chlapec aj jeho matka v poriadku. Manželka je v šiestom mesiaci tehotenstva a tieto stresy jej k pohode neprispeli. Teraz potrebuje pokoj a oddych na zotavenie. Chlapec je, samozrejme, s ňou,“ dodáva J. Staško.

Marcovi nebránia v komunikácii s jeho biologickým otcom, s ktorým si často telefonuje. Marco bez problémov akceptuje fakt, že bude bývať so svojou matkou a jej súčasným manželom. Vie, že bude od septembra chodiť do školy v Sobranciach. Dokonca si ju už bol aj obzrieť. „Chlapca mám rád a robím všetko, aby bol on aj jeho mama šťastní a spokojní,“ dodáva J. Staško.

TALIANI O MARCOVOM ÚTEKU


LA STAMPA - Marco neváhal utiecť z letiska, zobrať si taxík a uchýliť sa na taliansku ambasádu v Bratislave. „Chcem ísť žiť do Padovy s otcom,“ povedal diplomatom, podľa ktorých sa teraz otvoril delikátny prípad zasahujúci do vzťahov medzi dvomi národmi. „Má veľký strach ostať so svojou matkou a jej novým priateľom. Pochopil, že skutočná kultúra rodiny je tu - v Taliansku,“ hovorí otec.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu