Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nestihli ste si kúpiť lístky na vlak? Nezúfajte, železnice posilnili spoje, posledné voľné miesta

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Železničná spoločnosť Slovensko potešila svojou správou množstvo ľudí. Pre komfort cestujúcich naše železnice pred Silvestrom posilnia spoje o tri mimoriadne linky. Zo západu na východ a opačne. Pozrite si aktuálny harmonogram a posledné voľné miesta vo vlakoch.

Aby sa predišlo dopravnému kolapsu, Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) vypraví tri mimoriadne vlaky z Bratislavy do Košíc a opačne. Tesne pred Silvestrom sa ľudia húfne presúvajú po oboch hlavných smeroch, teda do hlavného mesta a aj do Košíc. „Po Novom roku to bude hlavne z východu na západ,“ informovala ZSSK na svojom webe.

K 28. decembru, ZSSK eviduje obsadenosť vlakov na 50 a viac percent
Zobraziť galériu (3)
K 28. decembru, ZSSK eviduje obsadenosť vlakov na 50 a viac percent  (Zdroj: ZSSK, slovakrail.sk, FB/ZSSK Patrik Drahovský)

Cestujúci budú môcť využiť tri mimoriadne rýchliky, ktoré majú k dispozícií ešte dostatok miest. „R 11609 (Bratislava hl. st. 13:37 h – Košice 19:41), ktorý pôjde v piatok 5. januára 2018, a R 11610 (Košice 14:25 – Bratislava hl. st. 20:34) s časom odchodu v pondelok 1. januára 2018 a v nedeľu 7. januára 2018,“ uviedla Železničná spoločnosť Slovensko.

Prehľad 22 posilových vlakov a 35 posilnených IC vlakov nájdete na stránke ZSSK.

Viac o téme: ZSSKMimoriadny rýchlik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu