Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Polícia upozornila na šokujúci príbeh: VIDEO Silvester sa blíži, na toto si dajte pozor!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Koniec roka sa nezadržateľne blíži. So silvestrovskými oslavami sú však okrem zábavy spojené aj mnohé riziká. Polícia preto na svojom Facebooku upozornila ľudí, aby si v baroch a na večierkoch dávali pozor na nápoje. Nemusia dostať vždy to, čo si objednali.

O autentický príbeh sa s políciou podelila Dominika. "Mesiac dozadu som bola s kamarátkami v klube sa v piatok zabaviť a videla som neznámeho muža ako ide ku baru," začala svoj príbeh dievčina. "Jednej slečne objednal drink, akurát, že do toho drinku niečo prihodil."

Neváhajte zasiahnuť

Muž si potom k Dominikinej kamarátke prisadol, ako keby sa nič nestalo. "Slečna to, samozrejme, nevedela a začala sa s ním rozprávať. Keď som videla, že sa chce z drinku napiť, tak som do nej naschvál drgla," povedala vo videu Dominika s tým, že dievča sa oblialo a muselo ísť na záchod.

"Išla som za ňou a tam som jej povedala, že v tom drinku má niečo naviac a nech ho za žiadnych okolností nepije a nech si naň dáva pozor," dodala Dominika. Polícia zverejnila tento príbeh spolu s tipom, ako sa podobnej situácii vyhnúť. 

Pozor na drinky od cudzích ľudí

"Nenechávajte si drinky bez dozoru," upozorňuje polícia vo videu. "Neprijímajte drinky od cudzej osoby. Ak vám chce niečo kúpiť, nech vám to zaplatí na bare a pred vami tak barman drink pripraví."

Ak uvidíte, že niekto dáva niečo cudziemu človeku do drinku, skúste ho varovať. Polícia zároveň zaželala všetko dobré do nového roka. 

Viac o téme: AlkoholDrogyPolícia Silvester
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu