Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sašku, ktorá zomrela pri nehode v Chorvátsku, pochovali

Zdenku (v strede) utešoval najmä jej brat Marián. Zobraziť galériu (2)
Zdenku (v strede) utešoval najmä jej brat Marián.

VRANOV NAD TOPĽOU - Bolestná rozlúčka. Sašku († 6) z Vranova nad Topľou, ktorá zomrela po autonehode v Chorvátsku, už pochovali. Jej mama Zdenka len veľmi ťažko znášala poslednú rozlúčku s milovaným dievčatkom.

Včera večer zamierila späť do krajiny, kde leží jej manžel. Zdenka do Chorvátska odcestovala aj s dcérkou Miškou, aby bola blízko svojho manžela Michala, ktorý sa zotavuje z ťažkých zranení. Musel dokonca podstúpiť operáciu mozgu. „Moja sestra verí, že keď bude pri mužovi, jeho zdravotný stav sa rýchlejšie zmení k lepšiemu,“ povedal Zdenkin brat Marián. Už minulý týždeň, keď sa Zdenka manželovi, ktorý je v umelom spánku, prihovárala, pohol rukou. „Zdenka chce zostať v Záhrebe dovtedy, kým sa Michalov stav nezačne zlepšovať,“ vysvetlil Marián.

„Postupne sa so strašnými udalosťami vyrovnáva. Uvedomuje si, že treba žiť ďalej. Venovať sa manželovi a dvom deťom,“ hovorí Marián. Zdenku však čakajú ťažké časy. Sama je nezamestnaná a rodinu doteraz finančne zabezpečoval jej manžel, ktorý je živnostník. „Neviem si predstaviť, ako si teraz sama poradím. Zaplatím účty a nezostane mi takmer nič,“ povedala nešťastná žena, ktorá sa ešte minulý týždeň tešila z krásnej a šťastnej päťčlennej rodiny. Dnes trpí tak, ako ešte nikdy predtým.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu