Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trauma slovenského speváka na dovolenke: Do manželky narazilo auto, asistentku zbil vodič

Vodič nevidiacu dovolenkárku na ceste úplne ignoroval. Zobraziť galériu (3)
Vodič nevidiacu dovolenkárku na ceste úplne ignoroval. (Zdroj: TV MARKÍZA)

NESEBAR – Slovenský spevák Maroš Bango zažil na dovolenke v Bulharsku príhodu, ktorá bola o to horšia, že on i jeho manželka sú nevidiaci. Po tom, ako do Alaxandry Bangovej, manželky speváka, narazilo auto, konflikt neobišiel ani Bangovu asistentku Editu, ktorú napadol násilný vodič auta.

„Bolo to pre nás veľmi frustrujúce,“ povedal o svojej poslednej zlej skúsenosti z dovolenky Maroš Bango v reportáži TV Markíza. Štvorčlenná skupina turistov zo Slovenska utrpela psychickú ujmu po tom, ako do Bangovej nevidiacej manželky na ulici zozadu narazilo jedno z áut. Spevák šiel práve s asistentkou napred, keď začul nepríjemný zvuk. Vodič, ktorý do ženy narazil, začal nervózne trúbiť.

Vera (†17) sa zabila na dovolenke v Španielsku: Za všetko môžu iba dve slová inštruktora

Keď asistentka Edita videla, čo sa stalo, zaťukala vodičovi na dvierka auta a vynadala mu. Ten ale kritiku niesol veľmi ťažko. Vybehol z auta a agresívne sa do nej pustil. Pouličný incident zaznamenala bezpečnostná kamera. Len čo muž vybehol za auta, aby asistentku udrel, jeho auto pokračovalo v ceste a narazilo do stromu na ceste. Spolujazdec v jeho aute totiž stočil volant doprava.

Trauma slovenského speváka na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Podľa informácií televízie musela byť asistentka Edita po útoku ošetrená v nemocnici, kde podstúpila štvorhodinové vyšetrenia. Udalosť sa odohrala tento víkend v sobotu v meste Nesebar a polícia medzičasom podozrivého vodiča dolapila. „Dlho to v nás bude rezonovať, ja už tak skoro na dovolenku nepôjdem,“ uzavrel spevák, ktorý chcel v Bulharsku relaxovať po koncertnom turné.

Maroš Bango s manželkou Alexandrou
Zobraziť galériu (3)
Maroš Bango s manželkou Alexandrou  (Zdroj: Facebook/Saša Bangová)

Viac o téme: DovolenkaSpevákBulharskoMaroš Bango
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu