Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zatknutie na dovolenke v Španielsku: Britka opustila deti (2, 4) a chodila po uliciach nahá

Patalavaca
Patalavaca (Zdroj: profimedia.sk)

GRAN CANARIA - V obľúbenom turistickom letovisku Mogan na ostrove Gran Canaria prišlo v piatok v noci k incidentu, pri ktorom musela zasahovať polícia. Namiesto toho, aby sa britská dovolenkárka (30) starala o svoje dve malé deti, prechádzala sa po uliciach španielskeho ostrova nielenže opitá, ale navyše aj nahá. Polícia uviedla, že drobcov vo veku dva a štyri roky našla hladných a špinavých.

Vera (†17) sa zabila na dovolenke v Španielsku: Za všetko môžu iba dve slová inštruktora

Svedkovia podľa španielskych médií povedali, že boli šokovaní, keď videli nahú ženu, ktorá kráčala po ulici v meste Patalavaca "v zjavnom stave opitosti". Polícia informovala, že Britka bola na dovolenke, na návšteve svojho otca, ktorý na ostrove žije. Miestni obyvatelia v piatok 23. júna asi o 22.00 h privolali políciu, ktorá bola vyslaná do oblasti. Keď prišla na miesto činu, svedkovia potvrdili, že sa žena už vrátila domov.

Policajti našli dvere otvorené a zbadali matku nahú a ležiacu v posteli "so zjavnými príznakmi intoxikácie". Identifikovaná bola len iniciálami S.G.S. Dvadsaťmesačné dieťatko plakalo v postieľke a malo špinavú plienku. Štvorročný chlapec podľa policajného vyhlásenia s plačom žiadal o jedlo, takže ho nakŕmili a dali mu piť.

Kvôli stavu, v ktorom sa deti nachádzali, bola privolaná pohotovostná služba, ktorá ich na mieste ošetrila. Do starostlivosti ich po tomto incidente dostal starý otec. Žena čelí trestnému stíhaniu za opustenie detí, preto ju odviezli k sudcovi v Maspalomas na výsluch. Či bola prepustená na kauciu alebo skončila vo väzení, nie je zatiaľ známe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu