Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Kúpalisko v Banskej Bystrici: Ideálne pre rodiny s deťmi

Mirka (20) a Henrieta (25) sú s kúpaliskom spokojné: „Je to tu dobré pre deti, trošku nám chýba lepšia ponuka občerstvenia,“ zhodujú sa. Zobraziť galériu (3)
Mirka (20) a Henrieta (25) sú s kúpaliskom spokojné: „Je to tu dobré pre deti, trošku nám chýba lepšia ponuka občerstvenia,“ zhodujú sa. (Zdroj: Nový Čas)

BANSKÁ BYSTRICA - Čisté trávniky, veľa možností pre deti, ale ošarpané šatne či toalety. Aj takýto je pomerne rozľahlý areál banskobystrického plážového kúpaliska.

Jeho plusom je veľa možností na športové vyžitie, nedostatkom zase slabší výber jedla a starší tobogan. Kúpalisko čaká v blízkej budúcnosti rozsiahla rekonštrukcia.

V areáli nájdete 2 plavecké a 2 detské bazény. Pre dieťa do 6 rokov je vstup zdarma, od 6 do 15 rokov stojí 20 korún, dospelý zaplatí 40 korún. Ak však prídete po 18. hodine, máte vstup zdarma, pričom otváracie hodiny sú v pondelok až vo štvrtok od 9. do 20. hodiny a v piatok až nedeľu od 9. do 21. hodiny. S ubytovaním však v komplexe nepočítajte.

Pre chtivých športu je kúpalisko doslova rajom na zemi. Môžu si tu zahrať volejbal, futbal a za dobrú cenu požičať bicykle a člny. Atrakciou je aj jazero, ktoré sa nachádza priamo v areáli, kde sa síce môžete člnkovať a bicyklovať, no kúpanie je tam prísne zakázané.

Na svoje si tu prídu rodiny s deťmi, ktoré uvítajú okrem bazénov aj niekoľko hojdačiek. Sklamanie však vzbudzujú ošarpaný a nefunkčný tobogan a slabší výber občerstvenia za pomerne vysoké ceny. Šatne na prezliekanie, toalety, chodníky či sprchy by takisto potrebovali opravu.

Hodnotenie

Areál - * * *
Šport - * * * *
Ubytovanie - *
Občerstvenie - * *
Vstupné - * * * * *

Odporúčame pre športovcov a rodiny s deťmi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu