Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Termálne kúpalisko Podhájska: Slovenské Mŕtve more

Kúpalisko má osem bazénov.
Kúpalisko má osem bazénov. (Zdroj: Nový Čas)

Najväčšou atrakciou termálneho kúpaliska v Podhájskej je jeho voda. Tá totiž svojím zložením pripomína vodu v Mŕtvom mori. Na kúpalisku je 10 bazénov - relaxačné, vírivé, detské a sedacie. Teplota v nich je od 22° C až do 38°C.

Areál kúpaliska je upravený, plný ihličnatých stromov a kvetov. Tráva je pokosená, sociálne zariadenia, prezliekárne a sprchy sú čisté. Vtipným osviežením sú lavičky so sochami, ktoré priamo na kúpalisku každý rok zhotovujú umelci na rezbárskom sympóziu. Tento rok otvorili na kúpalisku nové gastrocentrum s veľkým výberom studených i teplých jedál a nápojov. Bufety sú moderné, ich jedinou nevýhodou je, že sú ďaleko od bazénov.

Možnosť ubytovania je na kúpalisku priamo v jeho areáli, a to v trojhviezdičkovom hoteli Borinka (1-lôžk. izba s polpenziou stojí 1 700 Sk/noc, 2-lôžková s prístelkou a polpenziou 2 400 Sk). Pohodlne sa možno ubytovať aj v desiatkach penziónov, apartmánov, chát a súkromných ubytovní v okolí kúpaliska.

Nedostatkom kúpaliska je okrem stolného futbalu a biliardu minimálna možnosť športového vyžitia. Nové športovisko plánujú postaviť totiž až o rok. Deti majú možnosť skákať na trampolíne a hrať sa na preliezke. K dispozícii je ešte veľký tobogan a menšia šmykľavka. Výška vstupného pre dospelú osobu je 130 Sk/deň.

HODNOTENIE:

- areál kúpaliska: * * * *
- možnosti na šport: *
- možnosti stravovania: * * * *
- možnosti ubytovania: * * * *
- výška vstupného: * * *

Odporúčame pre rodiny s menšími deťmi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu