Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V električke ju vystrašil úchyl s penisom: Išla to predýchať na WC a takmer dostala infarkt

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

BRATISLAVA - Poriadny rozruch narobil včera v hlavnom meste Ján (35) z trebišovského okresu. Vystrašil cestujúcu v električke, keď si pred ňou stiahol nohavice a vystavoval svoju "pýchu". To ale nebolo všetko.

Bratislavčanka nastúpila ráno do električky mestskej hromadnej dopravy. Pred ôsmou hodinou ju prekvapil chlípny Ján. Počas cesty za zastávkou Blumentálska si z nohavíc vytiahol penis a predvádzal sa. "Vzbudil verejné pohoršenie vykonaním sexuálneho exhibicionizmu pred jednou z cestujúcich," opísal hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff. 

Pohoršená žena okamžite vystúpila. Vtedy ešte nemala tušenie, že ju čaká ďalší šok. O niekoľko desiatok minút na chlípnika, ktorý ju vystrašil v električke, natrafila opäť. Na mieste, kde by to nikto nečakal. Opäť "úradoval" v jednej z budov na Radlinského ulici na dámskych toaletách. "Na miesto bola po prijatí oznámenia vyslaná hliadka PZ, ktorá muža na mieste v súlade so zákonom obmedzila na osobnej slobode a eskortovala na príslušný útvar PZ," ozrejmil Szeiff.

Medzi zastávkou Blumentálska a Radlinského ulicou je vzdialenosť približne 500 metrov.
Zobraziť galériu (2)
Medzi zastávkou Blumentálska a Radlinského ulicou je vzdialenosť približne 500 metrov.  (Zdroj: Foto: Google maps)


Prečítajte si aj:

Oteplenie využil výtržník po svojom: Po Trenčíne sa prechádzal úplne nahý


Jána obvinili a posadili do cely policajného zaistenia, vec sa realizuje v tzv. superrýchlom konaní. Polícia podotýka, že pri každom páchaní protiprávneho konania je rýchla a bezodkladná reakcia občanov pre políciu veľkým prínosom, nakoľko pravdepodobnosť zadržania páchateľa a objasnenia skutku je oveľa vyššia ako v prípadoch, keď sa skutky oznamujú s väčším časovým odstupom po čine.

Viac o téme: ToaletyUlicaExhibicionista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu