Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Cestný pirát (47) na mercedese sa šialenou rýchlosťou rútil po D1: Smiešna pokuta?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Polícia SR)

BRATISLAVA – A je to tu opäť. Ďalší riskujúci a ohrozujúci cestný pirát na cestách. Na úseku diaľnice D1 v smere do Trnavy je obmedzená rýchlosť na 110 km/h. Tento fakt pozná snáď každý vodič. Nie všetci to ale rešpektujú. Finančná pokuta vodiča neminula.

Najnovší úlovok pozorných bratislavských policajtov je na svete. V utorok 9. mája bol 47 – ročný vodič osobného motorového vozidla luxusnej značky Mercedes zastavený policajnou hliadkou. Dôvod bol jednoznačný. Na diaľnici D1 v smere z Bratislavy do Trnavy bol nameraný. Vodič s maďarskými poznávacími značkami  prekročil rýchlosť o 106 km/h. Z toho vyplýva, že na úseku, kde je maximálna povolená rýchlosť 110 km/h, sa rútil neskutočných 216 km/h.

FOTO Cestný pirát (47)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia SR)

"Vodič sa svojou nezodpovednou jazdou dopustil porušenia ustanovení zákona o cestnej premávke," vysvetlil hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff. Za svoje neuvážené konanie vodič zaplatil mastnú pokutu. "Za spáchanie priestupku bola vodičovi uložená finančná pokuta vo výške 800 ,- Eur," informoval Szeiff.

Polícia pravidelne upozorňuje a vyzýva vodičov, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky. Neriskovali tak svoj a životy ostatných vodičov. "Apelujeme na vodičov, aby jazdili bezpečne, plne sa venovali vedeniu vozidla, rýchlosť jazdy za každých okolností prispôsobili svojim schopnostiam a vlastnostiam motorových vozidiel."

Viac o téme: DiaľnicaRýchlosťCestný pirátPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu