Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

To je vrchol: Cestný pirát na ferrari sa vysmieva Slovákom, zoznam šialených jázd a trest?

Diego za volantom luxusného LaFerrari
Diego za volantom luxusného LaFerrari (Zdroj: Foto: YT/X-TOM)

SOBRANCE - Istotne vám nie je neznámy Talian Diego zo Sobraniec. Poznajú ho najmä na východe, kde na svojich luxusných autách brázdi cesty tak, že ignoruje predpísanú rýchlosť. Na muža sme aj my niekoľkokrát upozornili, polícia ho opakovane riešila.

Diego sa rád chváli rýchlou jazdou na luxusných ferrari. Vlastní ich niekoľko, dokonca jedno z jeho skvostov parkuje priamo v obývačke. Východniari sú ale pobúrení, nejeden už nad šialenou jazdou "neohrozeného" Taliana pokrútil hlavou. Podnikateľ Diego nie je neznámy ani mužom zákona. Polícia ho za spáchanie priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky už viackrát riešila v blokovom konaní. 


Prečítajte si aj:

 VIDEO Šialenej jazdy podnikateľa z východu: Na Ferrari po diaľnici rýchlosťou 359 km/hod!

 Sobrančan, ktorý roztrieskal ferrari v Budapešti: Neuveríte, kde teraz skrýva svoj drahokam

KARMA! Pirát z východu sa chválil bezhlavou jazdou: VIDEO Teraz jeho ferrari zachytil radar


Mnohí si preto kladú otázku, ako je možné, že ešte vôbec má vodičák. "Policajný zbor nie je zákonodarca a sankcie môže ukladať len v zákonom stanovenom rozsahu," uviedol hovorca košických policajtov Alexander Szabó.

Pozrite si video, ktoré vzniklo vlani.

Na internete sa opäť objavilo video ešte z uplynulého roku, ktorému sa policajti podrobne venovali. "K predmetnému videu z roku 2016, ktoré bolo poskladané z viacerých videosekvencií, bolo vykonané dôkladné objasňovanie aj za účasti znalca z odboru cestná doprava i expertov Kriminalistického a expertízneho ústavu Policajného zboru SR," vysvetlil Szabó s tým, že vodiča stotožnili a prejednali v správnom konaní. "Za priestupok, ktorého sa dopustil, resp. spáchanie ktorého sa mu podarilo preukázať, mu bola uložená pokuta vo výške 300 eur. Zákaz činnosti viesť motorové vozidlá vodičovi uložený nebol," doplnil Szabó a podotkol, že Policajný zbor môže takéto priestupky prejednávať len v zmysle platnej legislatívy. 

Pozrite si ostatné videá divokej jazdy Taliana z východu.

Vlani v septembri ho namerali policajti.

Policajti chytili Diega na ferrari

V Budapešti havaroval.

Viac o téme: DiegoSobranceTalianLaFerrari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu