Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Bratislavskú mestskú pláž otvoria v piatok

Návštevníci mestskej pláže si budú môcť zahrať plážový volejbal či bedminton.
Návštevníci mestskej pláže si budú môcť zahrať plážový volejbal či bedminton. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Mestskú pláž na Tyršovom nábreží v bratislavskej Petržalke verejnosti sprístupnia v piatok o 9:00.

Ako agentúru SITA ďalej informovala Denisa Vološčuková z agentúry MW Promotion, na otvárací deň nepripravili špeciálny program. Vstup na pláž bude zadarmo, bezplatne bude k dispozícii aj sto ležadiel, 50 slnečníkov a šesť spŕch.

Pripojenie prostredníctvom 4G internetu bude tiež zadarmo. Návštevníci si budú môcť zahrať plážový volejbal a bedminton, za zálohu im prevádzkovateľ požičia športové náčinie. Požičať si bude možné aj petangové gule, keďže v susedstve pláže je petangové ihrisko. Kúpanie je tu však prísne zakázané, na dodržanie zákazu bude dozerať strážna služba a záchranári.

Bufet s kapacitou približne 200 ľudí ponúkne okrem nealkoholických a alkoholických miešaných nápojov aj zeleninové a ovocné šaláty a grilované mäso a ryby. K dispozícii budú aj mobilné WC a prezliekarne, skrinky na odkladanie vecí tu však nebudú.

Pláž s 1 130 tonami piesku s rozlohou 3 200 štvorcových metrov bude otvorená denne od 9:00 do 22:00 do 2. septembra. Prevádzkovateľ je povinný po ukončení letnej sezóny vybudovať na vlastné náklady nový trávnik a uviesť všetky plochy do pôvodného stavu. Zriadenie pláže organizuje bratislavský magistrát v spolupráci so spoločnosťou T-Com. Podľa predstaviteľov spoločnosti T-Com by tu mala byť pláž aj na budúci rok.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu