Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Opekačka pri Hlohovci sa zvrtla na krvavú drámu: Patrik (14) zaútočil na soka v láske Adama (15)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

HLOHOVEC - Nešťastne sa skončila piatková opekačka partie kamarátov v Hlohovci. Jeden z mladíkov bodol nožom druhého, dôvodom mala byť nešťastná láska.

Ako informovala hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová, polícia vyšetruje od piatku obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu v okrese Hlohovec.

Incidentu predchádzala podľa našich informácií potýčka medzi 14-ročným Patrikom a 15-ročným Adamom v obci Kľačany. Dôvodom mala byť dievčina. Podľa polície po slovnej hádke napadol Patrik o rok staršieho chlapca nožom. Na mieste museli zasahovať aj privolaní záchranári. "Pätnásťročný chlapec mal otvorené rany v oblasti hrudníka a ramena. Záchranári ho previezli do trnavskej nemocnice," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.


Prečítajte si aj:

Rakúsky tínedžer si vyslúžil pochvalu: Podľa polície zabránil útoku na spolužiakov v škole


Prípadom sa začali okamžite zaoberať policajti. Vyšetrovateľ spracoval podnet pre prokurátora na návrh na Patrikovo vzatie do väzby, s ktorým sa prokurátor stotožnil. O chlapcovom najbližšom osude súd pre prípravné konanie už rozhodol. "Vyšetrovateľ obvinil zo skutku 14-ročného mladíka, ktorý bude na základe súdu stíhaný väzobne," ozrejmila Linkešová s tým, že vzhľadom na procesné úkony s mladistvými osobami a okolnosti prípadu nemôže polícia v tomto štádiu vyšetrovania poskytnúť bližšie informácie. Zákon ukladá za skutok u mladistvých trest odňatia slobody maximálne na 7 rokov.  

 

Viac o téme: LáskaVraždaPokusHlohovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu