Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Neopísateľný strach o dcéru: Kristína (15) zmizla cestou do školy, má samovražedné sklony

Kristína Drábiková Zobraziť galériu (2)
Kristína Drábiková (Zdroj: Foto: polícia)

PRIEVIDZA - Rodina 15-ročnej Kristíny Drábikovej z Prievidze prežíva najhoršie chvíle svojho života. Dievča sa včera nevrátilo zo školy domov. Od vtedy o ňom nikto nepočul. Smutnú udalosť podčiarkuje fakt, že Kristína trpí samovražednými sklonmi.

Kristína Drábiková sa narodila 23. januára 2002. Ako uviedla hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová, včera večer bola na políciu matka nahlásiť nezvestnosť svojej 15-ročnej dcéry. Kristína odišla zo Základnej školy na Ulici Rastislava, ktorú navštevuje. Je žiačkou 9. ročníka, no domov sa nevrátila. "Mladistvá sa doposiaľ neozvala svojej matke a ani nikomu z rodiny. Taktiež nie je známe miesto, kde by sa mohla zdržiavať," opísala Antalová a zdôraznila, že Kristína má samovražedné sklony. Telefón má vypnutý.

Popis osoby

Kristína je vysoká asi 160 cm, má štíhlu postavu. Má tmavohnedé, po plecia dlhé vlasy a modré oči.

Popis oblečenia 

Naposledy mala oblečenú čiernu vetrovku dlhú po kolená s kapucňou a s lemovaním tmavej kožušiny, tmavé legíny a obuté mala bagandže svetlej farby.

Zvláštne znamenia

Na zápästí ľavej ruky má vytetovaný čierny kríž.

Neopísateľný strach o dcéru:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu Kristíny môžete oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158, alebo na stálu službu Obvodného oddelenia v Prievidzi na telefónnom čísle 096127 3755.

 

Viac o téme: PátranieKristína Drábiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu