Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Polícia v nasadení, pátra po štyroch tínedžerkách na FOTO: Zľahla sa po nich zem

Nezvestné dievčatá Zobraziť galériu (6)
Nezvestné dievčatá (Zdroj: Foto: polícia)

SPIŠSKÝ HRHOV - Prešovskí policajti sú na nohách. Pátrajú po štyroch tínedžerkách, ktoré sa z prázdnin a domáceho liečenia nevrátili do Reedukačného centra Spišský Hrhov.

Sedemnásťročná Judita Šándorová z obce Kechnec mala prísť minulý utorok. Judita je asi 165 cm vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči, čierne rovné vlasy po plecia. Na ľavej strane chrbta má materské znamienko.

Judita Šándorová
Zobraziť galériu (6)
Judita Šándorová  (Zdroj: Foto: polícia)

Sedemnásťročná Karmen Takáčová z Lučenca Opatová sa mala vrátiť do centra 8. januára. Hľadaná je vysoká asi 158 cm, štíhlej postavy, má hnedé oči, tmavo hnedé dlhé vlnité vlasy. Na ľavom ramene má vytetovanú číslicu 1 a na pravom zápästí má jazvu. 

Karmen Takáčová
Zobraziť galériu (6)
Karmen Takáčová  (Zdroj: TASR)

Šestnásťročnej Vanesse Škultétyovej z Hnúšte skončili prázdniny doma začiatkom januára. Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, 2. januára sa rozlúčila s matkou a odišla s priateľom do Tisovca, ten však už nevedel, či nastúpila na autobus do Spišského Hrhova. Vanessa s matkou ešte telefonovala a tvrdila jej, že je už v centre. Hľadaná je 160 cm vysoká, štíhlej postavy, má modrozelené oči, plavé rovné vlasy po ramena. Oblečenú mala šedú bundu s kvietkovanou kapucňou, zobrala si aj väčšie množstvo šatstva i letné šaty. 

Vanessa Škultétyová
Zobraziť galériu (6)
Vanessa Škultétyová  (Zdroj: TASR)

Viktória Kajošová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TASR)
Od vlaňajšieho septembra v centre nič nevedia ani o 16-ročnej Viktórii Kajošovej z Veľkého Grobu, tiež sa nevrátila z prázdnin. Viktória je asi 162 cm vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči a čierne dlhé vlnité vlasy. Na ľavom zápästí má vytetované písmeno „K“. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri jej vypátraní ich vypátraní je možné oznámiť na linke 158.

 

 

 

 

Viac o téme: PátranieDievčatá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu