Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šéf RegioJetu napísal list zákazníkom: Bolo nám s vami dobre

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Osobný list šéfa RegioJetu Radima Jančury obdržali cestujúci na trase Bratislava – Košice a späť. Text predovšetkým obsahoval poďakovanie klientom za vernosť a využívanie služieb. Spoločnosť na známej trase zo západu na východ končí, tu sú dôvody.

Jančurove slová smerovali predovšetkým k poďakovaniu, avšak nevynechal ani vysvetlenie, prečo sa spoločnosť zo známej trasy stiahla a odchádza. V texte je možné zachytiť aj príklad, ktorý poukazuje nato, že štát by neobetoval ani cent nato, aby študentom a seniorom umožnil využívať sociálne zľavy aj u komerčných dopravcov. Namiesto tejto podpory sa slovenskí politici rozhodli inak.

Prednosť politici dali zakonzervovaniu monopolu ZSSK na trati, kde by za iných okolností mohli o klienta súperiť s kvalitou a atraktivitou z 3 až 4 konkurenčnými dopravcami. Rovnako to funguje aj v Českej republike na trase Praha – Ostravsko, pričom je spokojný každý cestujúci bez výnimky študentov a seniorov.

Šéf RegioJetu napísal list
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR)

Na prehlásenie predsedu parlamentu Andreja Danka, že: "Žlté vlaky a autobusy musia ísť preč," by podľa Jančury mal reagovať každý, kto s ním nesúhlasí.

"RegioJet ďakuje svojím zákazníkom za priazeň a podporu. Veľmi si ju vážime a je pre nás tou najdôležitejšou reakciou na poskytovanie našich služieb na trase Bratislava – Košice a ďalších trasách na Slovensku," vyjadril sa vo svojom odkaze šéf RegioJetu. "Bolo nám s vami dobre, ďakujeme za Vašu priazeň," uzavrel Radim Jančura. 

Viac o téme: ListPoďakovanieŠéf RegioJet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu