Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO bezradného šoféra pri fúkaní valcuje slovenský internet: Ta skadzi paru zoberem?!

Nepoddajný šofér. Zobraziť galériu (3)
Nepoddajný šofér. (Zdroj: Facebook/mojevideo.sk)

BRATISLAVA – Z testovania hladiny alkoholu v krvi na cestách je nejeden vodič nervózny. Reakciu 60-ročného muža, ktorého slovenskí policajti zastavili cestou do práce, však prekoná len málokto. Predviedol spontánny herecký výkon, ktorý rozosmieva celé Slovensko. Upozorňujeme, že video obsahuje množstvo vulgarizmov a nie je vhodné pre neplnoletých.

Vodič bielej Škody Felicia nemal po ceste do práce šťastie. Počas rutinnej kontroly ho zastavili policajti a dali mu „fúkať“, či náhodou nepil pred jazdou alkohol. S tým sa však šofér nedokázal ľahko zmieriť a pred policajtmi vylial celú svoju dušu. S fúkaním mal problém a meranie sa skomplikovalo, kým šofér nenabral ten správny dych.

Podnapitý Ondrej sa chcel vyhnúť kontrole: Policajtom ponúkol 3000 eur, takto dopadol

„Dobre...? No bo*a mu dajte ešte raz,“ zúfalo požiadal vodič strážnika, ktorý ho kontroloval. Na prvýkrát to nevyšlo a meranie bolo neúspešné. „Ja už nestačim,“ skonštatoval 80-ročný šofér po druhom nezdarenom pokuse. „Ta skadzi paru zoberem?!“ sťažoval sa. Podarilo sa až na tretí pokus.

VIDEO bezradného šoféra pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/mojevideo.sk)

Ako ukázal prístroj, vodič pred nasadnutím do auta nič nepil. „No, je tam nula celých nula celých nula nula! Dop**i, v živoce som nepil alkohol!,“ rozčúlil sa vodič s írečitým prízvukom, keď nastupoval do auta. Policajt ho ešte stihol upozorniť, že si na streche auta zabudol peňaženku. „Dop**i, ešte aj o peňaženku pridzem,“ nahnevane dodal šofér a posťažoval sa, že bude mať v práci problém kvôli neskoršiemu príchodu.

VIDEO bezradného šoféra pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/mojevideo.sk)

„A furt dôchodcu kontrolujú,“ kričal z auta na strážnikov dušujúc sa, že niektorí mladí uháňajú na „fordoch“ nepovolenou rýchlosťou a tých nezastavia. „Mne jak k*k*ta tu furt budú kontrolovac, dop**e! A ešte byvaly policajt! Co mace na policajtoch zasadnuto, abo co?!“ posťažoval sa na záver prízvukujúc: „Idzem dvacatku, stávaj..., fukaj..., no ta do kedy...!“

UPOZORNENIE: Video je plné vulgarizmov a nie je vhodné pre neplnoletých.

...

Viac o téme: ŠoférMeranie alkoholu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu