Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Za kolaps v bratislavskej doprave mohli tragické nehody a kamióny

Fotografiu z miesta tragickej dopravnej nehody, ktorá skomplikovala dopravu v Bratislave, poskytol pre Bleskovky Miloš Gálik. Zobraziť galériu (2)
Fotografiu z miesta tragickej dopravnej nehody, ktorá skomplikovala dopravu v Bratislave, poskytol pre Bleskovky Miloš Gálik.

BRATISLAVA - Pozastavená kamiónová doprava na hraničnom prechode Berg môže za ďalší dopravný kolaps v hlavnom meste Slovenska! Doprava začala kolabovať po tom, ako pohraničníci prestali vpúšťať nákladné vozidlá do Rakúska.

V krátkom čase sa vytvorili niekoľkokilometrové kolóny kamiónov, ktoré zablokovali cesty a diaľnicu od hraničného prechodu Berg až po Prístavný most.
Ďalší úder prišiel na diaľnici D1 – polícia začala pre kolóny odstavovať kamióny v okolí odpočívadla Triblavina a hlavný diaľničný ťah na Bratislavu ostal neprejazdný. Podľa posledných informácií, ktoré priniesol o 11.30 dopravný servis rádia Expres je diaľnica D1 opäť úplne prejazdná.
Najhoršie dopadli tí vodiči, ktorí sa spoľahli na hlásenia dopravného servisu najväčších rádií a v kolónach na starej Seneckej ceste do Bratislavy stáli viac ako hodinu. Následne dopravu v smere na Bratislavu po 8. hodine úplne paralyzovala vážna dopravná nehoda pri ovocných sadoch na Seneckej ceste, vďaka ktorej bola komunikácia úplne uzatvorená. Tragickú nehodu polícia ešte stále na mieste dokumentuje.
Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru Bratislava Aleny Toševovej sa v rannej špičke stalo celkovo až 11 dopravných nehôd.

Podarilo sa vám vyfotografovať tragickú dopravnú nehodu na Seneckej ceste? Máte iné zaujímavé fotografie alebo video súvisiace s dnešným dopravným kolapsom? Pošlite nám ho na bleskovky@bleskovky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu