Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nový Čas + DVD za 49 Sk: Dnes legendárny Hriešny tanec!

Najslávnejšia romantika s hudobnými hitmi desaťročia

BRATISLAVA – Ďalším svetovým kúskom v ponuke edície Nový Čas Vás baví je legendárny romantický film Hriešny tanec. Čo lepšie si na konci mesiaca lásky možno želať, či už ako vzácny kúsok do vlastnej videotéky, alebo ako darček vašim blízkym?

Nie nadarmo ho zaradila televízna stanica Sky Movies medzi najúspešnejšie filmy, ktoré si boli ľudia pripravení pozrieť najviackrát v živote. HRIEŠNY TANEC (Dirty Dancing) bol jednoznačne najúspešnejší medzi ženami, kým u mužov bodovala pôvodná trilógia Hviezdnych vojen.

Trochu vám pošteklíme pamäť... Píše sa rok 1963 a všade sa tancujú sa latinsko-americké tance. Do letoviska horského hotela prichádza na prázdninový pobyt sedemnásťročná Frances (Jennifer Grey), familiárne nazývaná Baby, spolu s rodičmi a staršou sestrou Lizou. Medzi zamestnancami letoviska sa však Baby naučí úplne iný tanec, tzv. dirty dancing- najerotickejšiu formu partnerského tanca.

Baby sa pritom zoznámi aj s miestnym inštruktorom Johnym (Patrick Swayze), najlepším tanečníkom tohoto hriešneho tanca. Rodičia sú, samozrejme, zásadne proti... Dievča s ním však prežije nielen prvú lásku, ale zo "škaredého káčatka" sa premení na sebavedomú mladú ženu a výbornú tanečníčku. I Johnymu pomôže, aby si uvedomil sám seba...

Za skvelý film HRIEŠNY TANEC na DVD a denník dáte 25. mája spolu len 49 korún (9+40)! Výhodou je aj praktický obal, vďaka ktorému bude film plnohodnotným kúskom vo vašej zbierke. Nezabudnite teda – už v piatok si môžete k Novému Času dopriať legendárny film za jedinečnú cenu!

Kde dostať DVD Hriešny tanec s Novým Časom:

Novinové stánky
- v celej republike

Obchodné reťazce
- Tesco a Hypernova

Potraviny
- všetky okrem CBA

Čerpacie stanice
- všetky okrem OMV

Pošty
- všetky na Slovensku

Infolinka DVD: 02/5822 7292 e-mail: dvd@novycas.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu