Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragédia pri D. Strede: FOTO Desivej zrážky v protismere, vodič Mikuláš (†37) neprežil

Nešťastie v Dunajskej Strede Zobraziť galériu (3)
Nešťastie v Dunajskej Strede (Zdroj: Foto: polícia)

DUNAJSKÁ STREDA - Vážna dopravná nehoda sa stala včera popoludní pri Dunajskej Strede. V protismere sa zrazili dve autá. Obaja vodiči Veronika (31) a Mikuláš (†37) skončili s vážnymi zraneniami. Jeden z nich, žiaľ, v nemocnici vydýchol naposledy.

Nehoda sa stala o štvrť na štyri pri obci Blatná na Ostrove. Mikuláš z dunajskostreského okresu na Hyundai Accent chcel medzi obcami Rohovce a Blatná na Ostrove predchádzať nákladné auto. "Pri vybočení z jazdného pruhu prešiel do protismeru, kde došlo k zrážke s Citroenom C5. V Citroene sedela 31-ročná z neďalekej obce," informovala hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová.  

Tragédia pri D. Strede:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Do niekoľkých minút zasahovali na mieste privolaní záchranári. "37-ročného muža sme s polytraumou na umelej pľúcnej ventilácii transportovali vrtuľníkom do univerzitnej nemocnice na bratislavských Kramároch, počas letu, žiaľ, zraneniam podľahol. 31-ročnú ženu sme s úrazom hlavy a dolnej končatiny previezli do nemocnice v Dunajskej Strede,"  uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. 


Prečítajte si aj:

FOTO Tragická nehoda pri Sl. Ľupči: Zbesilá jazda na mercedese, ďalšia zbytočná smrť mladých


Tragédia pri D. Strede:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícia vyšetruje príčiny nehody ako usmrtenie v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví. Zároven dôrazne žiada vodičov, aby na cestách zbytočne neriskovali. Aj keď sú výhľadové pomery zdanlivo priaznivé, situácia sa môže v okamihu zmeniť. "Treba mať na pamäti, že je lepšie stratiť minútu v živote, ako život za minútu," zdôraznila policajná hovorkyňa. 

Viac o téme: TragédiaHaváriaDunajská Streda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu