Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

EXKLUZÍVNE ODHALENIE Generálny prokurátor prežíva najťažšie obdobie: Hospitalizácia a operácia!

Jaromír Čižnár
Jaromír Čižnár (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Jeden z najmocnejších mužov vyšetrovacích orgánov na Slovensku sa vytratil z verejného života. Topkám sa podarilo zistiť, čo je za náhlym zmiznutím generálneho prokurátor Jaromíra Čižnára. A nie je to veselá správa.

Podľa informácií, ktoré sa nám podarilo získať, čelí Čižnár zdravotným problémom. Nepríjemnosti sa podľa našich informácií u neho objavili na jar. Už vtedy ho museli hospitalizovať v nemocnici. Že sa niečo deje, naznačil v auguste, keď vyvrátil šíriace sa mýty z prostredia generálnej prokuratúry, že trpí rakovinou. Potvrdil ale, že zravotné problémy ho sužujú.  


Prečítajte si aj:

Trestnú činnosť policajtov by mohla vyšetrovať aj prokuratúra, povedal Čižnár


V súčasnej dobe je generálny prokurátor v domácej liečby. Po tom, čo sa podľa našich zistení podrobil začiatkom septembra chirurgickému zákroku kvôli pretrvávajúcim ťažkostim s tráviacim traktom. Jeho hospitalizácia bola plánovaná. Čižnár je práceneschopný už takmer tri týždne, čo nám potvrdila aj hovorkyňa Generálnej prokuratúry SR Andrea Predajňová. "Tak, ako generálny prokurátor Jaromír Čižnár avizoval na tlačovej konferencii (august 2016, pozn.) podrobil sa vyšetreniam, ktoré si vyžiadali hospitalizáciu. V súčasnosti bol generálny prokurátor prepustený do domáceho liečenia. Návrat do práce bude závisieť aj od výsledkov vyšetrenia, ktoré by mali byť známe v najbližších dňoch," uviedla. 

 

 

 

Viac o téme: Generálny prokurátorJaromír Čižnár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu