Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Hagyari: Má osem detí s rôznymi ženami?

Pavel Hagyari Zobraziť galériu (2)
Pavel Hagyari

PREŠOV - Prešovský primátor Pavel Hagyari (50) sa teší z maličkej dcérky. Ella Janka sa narodila 1.mája a je zdravá ako buk.

Po príchode na svet merala 49 cm a vážila 3,3 kg. Pavel Hagyari nám nevyvrátil, ani nepotvrdil, že je to už jeho ôsme dieťa.

Dcérka sa primátorovej manželke Janke (35) narodila v bratislavskej nemocnici v Ružinove, kde solventným pacientom poskytujú nadštandardnú starostlivosť. "Sme s manželkou šťastní. Každý začínajúci život je symbolom niečoho nového a krásneho," povedal otecko. Hagyariovci teraz riešia problém s bývaním. Primátor totiž väčšinu času trávi v Prešove a manželka aj s ich druhým dieťaťom - chlapčekom Michaelom (3) - býva v Bratislave. "Zvažujeme, ako si to usporiadame. Možno sa Jana aj s deťmi presťahuje do Prešova. Hoci často chodievam do hlavného mesta, veľa času mi tam zaberajú pracovné povinnosti," rozmýšľa P. Hagyari, ktorý túži byť so svojimi najbližšími tak často, ako je to len možné.

Ella Janka je podľa našich informácií primátorovým ôsmym dieťaťom. "K tomu sa nechcem príliš vyjadrovať. Môžem povedať len toľko, že so všetkými svojimi potomkami mám veľmi dobré vzťahy," podotkol P. Hagyari. Podľa neho ani nie dôvod rozoberať jeho minulosť. "Prišiel som do zanedbaného mesta rozhýbať ekonomiku, vyriešiť dopravu, postaviť byty a dotiahnuť investorov, nie diskutovať o svojom predchádzajúcom živote. Chcem si chrániť svoje súkromie. To nech si prežíva každý tak, ako sám uzná za vhodné," uzavrel debatu na túto tému prvý muž Prešova.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu