Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Milan chcel vybabrať s exekútorom: Pokutu 5-tisíc eur priniesol v jednocentovkách na FOTO!

Melania Trumpová Zobraziť galériu (4)
Melania Trumpová (Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

BRATISLAVA - Toto sa len tak nevidí. Milan mal zaplatiť exekútorovi dlh. Rozhodol sa, že na znak svojej "úcty" pre neho vymyslí niečo neobvyklé. Nakoniec mala však jeho snaha zaujímavé vyvrcholenie.

Slovák Milan svoju zlosť nezakrýval. Podľa neho mu exekútor z Detvy udelil protizákonnú pokutu 5 tisíc eur. Na nespravodlivosť sa rozhodol poukázať svojským spôsobom. A to tak, že sumu vyplatí v hotovosti a v jedno centových minciach.

Vyše tona mincí
Zobraziť galériu (4)
Vyše tona mincí  (Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

Na jeho smolu mu to však ani exekútor ani banka nechceli zobrať. Na zážitok z banky spomína takto: "teta pokladníčka prišla z obedu po viac ako hodine a odmietla peniaze prijať, napriek nariadeniu vedúcej pobočky a nariadeniu vedenia banky najväčšej dediny Slovenska," napísal rozhorčený Milan na sociálnej sieti.

Milan chcel vybabrať s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)


4648 a 7 centov zabalil do balíkov v hodnote 5 eur. Dokopy tak niesol do banky aj exekútorovi 930 vreciek zapečatených Národnou bankou Slovenska. Spolu vrecká vážili vyše jednej tony.

A na záver vyvrcholenie. „Ten pán prišiel na druhý deň a dal mi peniaze v papierovej podobe. Ja som ich potom vložil do banky s poplatkom 1,30 eur, namiesto 460, ako by to bolo za mince. A to bolo všetko, tým pádom som ukončil exekučné konanie," povedal pre portál aktuality.sk exekútor Ján Debnár z Detvy.

Milan chcel vybabrať s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

Viac o téme: EuráPokuta ExekútorJednocentovky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu